Baby Roshan 2017
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Baby Roshan 2017

Baby Roshan 2017

Skaut

Skaut

18. 5. 2018 08:03

Zkrátka se to trošku nepovedlo...

Reklama

Světem Doty otřásá novinka, kterou by Valve raději nikdy nevydalo. Pozdě, ale přece, se držitelé 2 000. úrovně Battle Passu vydaného k loňskému The Internationalu dočkali sošky Baby Roshana.

Přijde vám konečně balík, který očekáváte už dlouhé týdny, a tak se na něj natěšeně vrhnete. Roztrháte papír a otvíráte tu krásnou krabici, která by měla obsahovat vytouženou sošku. Tu, kterou jste draze přeplatili možná už před rokem jen proto, aby se krásně vyjímala na vaší polici. Otevřete víko a....krabice, která "by měla obsahovat vytouženou sošku" obsahuje jen sošku. Ta vytoužená, kterou Valve propagovalo, kterou jste pravidelně potkávali v článcích, v Battle Passu, zkrátka všude možně, ta tady není.

Podobná situace není zdaleka pohádkou. Začínají se ozývat také další nešťastlivci a tak máte aspoň pocit, že v tom nejste sami.

 

Baby Roshan 2017
i Zdroj: DOTA2.cz

 

Situace se začala probírat napříč redditem a Twitterem a tak ani Valve neušlo, že tady něco nehraje. Hned večer tedy bylo vydáno oznámení, ve kterém stojí omluva za kvalitu sošek, které byly hráčům doručeny. Zároveň se začalo ihned pracovat na nápravě, začíná se od začátku a sošky půjdou znovu do výroby. Tentokrát se snad vše vydaří lépe. Doba doručení nových sošek je "asap", tedy jakmile to bude možné, a dočkají se jich všichni hráči, kteří 2000. levelu dosáhli.

 

Sošky došly prvním příjemcům v době, kdy je v plném proudu Battle Pass pro The International 2018. Odměna dosažení 2 000. úrovně je letos opět stejná. Také proto musí Valve rychle zapracovat na nápravě, jelikož z obchodního hlediska jim tato nepříjemnost na dobrém jméně nepřidá...

 

Baby Roshan 2017
i Zdroj: DOTA2.cz

Zdroje: Reddit, Blog Dota 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama