Boxi se vrací k Liquid, Sumail je opět bez týmu
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Boxi se vrací k Liquid, Sumail je opět bez týmu

Boxi se vrací k Liquid, Sumail je opět bez týmu

Shovelmeister

Shovelmeister

9. 6. 2021 17:15

Offlaner týmu Liquid Samuel "Boxi" Svahn se po více než měsíční pauze vrací zpět k týmu.

Reklama

Organizace na konci dubna oznámila, že její offlaner Boxi si dá od Doty pauzu na dobu neurčitou. Nahradil ho Syed “Sumail” Hassan, přičemž si hráči i proházeli role, aby mohl Sumail hrát na midu. Týmu se v DPC lize dařilo, v západoevropské divizi obsadil druhé místo a dostal se tak až do skupinové fáze kyjevského Majoru. V té nakonec nezvládli tiebreaker s týmem Spirit, což ukončilo jejich šance na zisk titulu a přímé pozvánky na The International.

Při oznámení návratu Boxiho uvedl trenér William “Blitz” Lee na Twitteru, že se nejednalo o zkoušení lepšího hráče, nýbrž pouze o již dříve avizovaný záskok. Také poděkoval Sumailovi za skvělé výkony. Na závěr vyjádřil přání, aby lidé nespekulovali o důvodech Boxiho pauzy.

Organizace se nyní bude soustředit na přípravu před regionální kvalifikací na The International, kde bude soupeřit s elitními západoevropskými týmy včetně Vikin.gg, Tundra Esports, Chicken Fighters a Hippomaniacs. Kvalifikace bude probíhat od 7. do 10. července.

Sumail je nyní bez týmu, což nevyznívá dobře pro jeho šance dostat se na The International. Aktuálně žádný elitní severoamerický či evropský celek nehledá midlanera a je tedy možné, že se tento legendární hráč bude muset přesunout do jednoho z dalších čtyř regionů, nebo v nejhorším případě se o kvalifikaci nebude pokoušet vůbec.

Sestava týmu Liquid

  1. Michael “Micke” Vu
  2. Maximilian "Qojqva" Bröcker
  3. Samuel “Boxi” Svahn
  4. Tommy “Taiga” Le
  5. Aydin “Insania” Sarkohi
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama