cARnage 2: Offline finále v Praze se blíží
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek cARnage 2: Offline finále v Praze se blíží

cARnage 2: Offline finále v Praze se blíží

Spliter

Spliter

21. 6. 2016 18:53
Reklama

Vážené dámy, vážení pánové, jdeme do finále. Dota 2 turnaj cARnage 2 má za sebou online část play-off a my známe týmy, které se spolu utkají o více než 70 000 korun v pražském Alza Game Centru.

Turnaj cARnage 2 pořádá ve spolupráci s eSubou a Alzou AR Studio a o sponzoring se postaraly společnosti Asus a HyperX.

Kůň doklusal až do Prahy

Celek Flyover (Nimt, prsim slzy, stfu, Felipe, Ferdo) musí po uplynulém víkendu znát snad každý zdejší Dota fanoušek. Z větší části slovenská partička kolem Nimta se ve vyrovnaných zápasech propracovala až do finále Winner’s Bracketu. V něm černý kůň turnaje podlehl týmu Necroraisers.

Kluci z Revital Gaming ale nemusí věšet hlavy, jelikož díky prohře spadli pouze do Lower’s bracketu, konkrétně do jeho finále. Momentálně tak mají jisté minimálně třetí místo v celém turnaji, které už je finančně ohodnoceno. O to, jakou finanční výší zaplní své peněženky, rozhodnou oni sami v LAN finále v Praze.

Favorité potvrzují své role

Dva týmy, které jsou od samotného začátku turnaje považovány za jasné aspiranty na vítězství, svedly „malé“ finále již ve druhém kole Winner’s Bracketu. Z něj vzešli vítězně Necroraisers (Rejd, Hssiss, ShapeYourMind, Extrakill, Lacek), kteří si po výhře 2:1 nad eEriness (Cranich, Sehny, Mambos, Tipek, Skiter) vydláždili cestu do finále horního pavouka.

cARnage 2: Offline finále v Praze se blíží
i Zdroj: DOTA2.cz

Pavouk play-off

Necroraisers, nebo chcete-li Rejdovci, ve finále Winner’s Bracketu porazili 2:0 Flyover a jsou tak prvním grandfinálovým účastníkem v offline finále v Praze.

Naproti nim eEriness musí o své grandfinálové místo bojovat s kluky z Flyover ve finále Lower’s Bracketu, které se bude hrát, rovněž v Praze, systémem BO3. Samotné grandfinále se pak bude hrát systémem BO5, čili na tři vítězné hry.

Prizemoney

V současné době hráči bojují díky sponzorům Asus a HyperX o částku 50 000 korun, která tvoří základní prizepool turnaje. K tomuto balíku AR Studio přidá dalších 10 000 korun plus donaty, které jste vy, diváci, poslali dohromady na všech minulých streamech turnaje.

A to ještě není všechno! Jelikož AR Studio tento balík zdvojnásobí ze své kapsy, hráči tedy usilují o více než 70 000 Kč! Jak si vlastně týmy rozdělí peníze, můžete vyčíst z tabulky níže.

Umístění Základní prizepool (50 000 Kč) Peníze od AR studia a diváků (20 000 Kč)
1. 25 000 Kč 10 000 Kč
2. 15 000 Kč 6 000 Kč
3. 10 000 Kč 4 000 Kč

Poznámka: Výpočty jsou prozatimní, částka se ještě může navýšit o peníze od diváků

LAN finále v pražském Alza Game Centru

Dokáží Necroraisers vyhrát celý turnaj? Uvidíme v grandfinále odvetu s týmem eEriness? Překvapí tým Flyover a podaří se mu zvítězit? Nejen na tyto otázky nalezneme společně odpovědi již tuto neděli (26. 6. 2016) v pražském Alza Game Centru.

Adresa: Bubenské nábř. 13, Holešovice, 170 00 Praha 7 – Mapa

Harmonogram turnaje:

Zápas Čas konání
Finále LB (BO3) 10:00 (začátek LAN finále)
All stars match (BO1) 14:00
Grandfinále (BO5) 15:30

Alza je vybavena počítači včetně periferií, nicméně hráči mají povoleno si přivézt vlastní (myš, klávesnice, sluchátka).

Informace pro diváky

Všechny finálové zápasy budou streamované na twitch kanále Alzy, kde si budete moci poslechnout skvělý komentář AR Studia. Na místě bohužel není možné turnaj sledovat, ale bonusový materiál bude k dispozici na našem FB nebo pokud Dan nebude líný, tak i na twitteru.

Během turnaje proběhnou soutěže o 2 klávesnice ASUS Cerberus, které zašleme dvěma našim divákům, takže vás sledování nejen pobaví, ale ještě můžete získat solidní kus příslušenství!

Veškeré záznamy z online play-off části turnaje můžete zhlédnout na YouTube kanále AR Studia.

Jako bonus se můžete těšit na zápas hvězd celého turnaje, tzv. All stars match. V něm se utká proti sobě deset hráčů, rozdělených do dvou týmů. Hráči budou do týmů rozlosováni náhodně. Hrát se bude Reverse Draft. Již nyní můžete v následující anketě hlasovat o to, kterých deset hráčů se tohoto prestižního klání účastní.
Hráči budou hrát o sluchátka HyperX Cloud Drone, ty si odnese vítězná pětice hráčů.

zdroj: arstudio-gaming.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama