Češi ovládli MS v Izraeli
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Češi ovládli MS v Izraeli

Češi ovládli MS v Izraeli

Shovelmeister

Shovelmeister

19. 11. 2021 18:25

Česká reprezentace potvrdila roli favorita a získala zlatou medaili na IeSF World Championship 2021 v izraelském Eilatu.

Reklama

Česká reprezentace složená ze čtyř hráčů týmu Hippomaniacs a Ariana “Arin” Ahmadiho se bez nejmenších problému kvalifikovala na celosvětové finále MS v Izraeli, kde byla považována společně se švédským výběrem za horké favority na vítězství. Češi zvládli úvodní utkání s Namibií, poté ale podlehli Maďarsku, čímž přišli o možnost postupu do druhého kola play-off. Závěrečný skupinový zápas proti Guatemale ale naše reprezentace zvládla výborně, čímž si zajistila druhé místo ve skupině a utkání se Švédskem ve vyřazovací fázi.

Zápas se Švédy ani Izraelci nebyl pro český výběr žádný problém, komplikace nastaly až během utkání s Kosovem, kde Češi prohráli teprve druhou mapu na celém turnaji. Rozhodující hra však Čechům vyšla výborně a po necelých 23 minutách se mohli radovat z postupu do finále. Tam opět narazili na Švédsko, se kterým se v Bo3 sérii vypořádali za hodinu a několik minut. Češi se tak naprosto zaslouženě stávají mistry světa a odnáší si odměnu 10 tisíc dolarů.

Do finálového turnaje zvládli Češi postoupit již minulý rok, organizátorům i hráčům ale překazil plány Covid a turnaj se nemohl konat.

Sestava reprezentace ČR

  1. Arian “Arin” Ahmadi
  2. Pavel “Mambos” Beneš
  3. Marek “Tipek” Rytíř
  4. Filip “Filminy” Komín
  5. Petr “Muf” Fojtík
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama