Dnes se rozhodne o vítězi BEYOND EPIC league. Vikin.gg skončili na 5.-6. místě
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Dnes se rozhodne o vítězi BEYOND EPIC league. Vikin.gg skončili na 5.-6. místě

Dnes se rozhodne o vítězi BEYOND EPIC league. Vikin.gg skončili na 5.-6. místě

gubesh

gubesh

28. 6. 2020 15:35

Včerejšek nám přinesl tři Lower Bracket série rozhodující o postupujícím do LB finále – tedy mezi tři nejlepší celky turnaje. Stal se jím Team Secret. Kvalifikoval se tak do dnešního zápasu s Team Liquid a zaručil si výhru přinejmenším $25 000 USD. Vikin.gg turnaj opouští na děleném pátém až šestém místě.

Reklama

Chen a Enchantress v jednom týmu – Vikin.gg vs Secret 0:1

V úvodním utkání předposledního hracího dne na BEYOND EPIC: Europe/CIS se Vikin.gg střetli s Team Secret, kteří do LB sestoupili po prohře s Team Liquid 0:2. Vikin.gg do první mapy zvolili neotřelou strategii s offlane Chenem, Enchantress a Clockwerkem jako supports a Broodmother na prostřední lince.

 

Hra byla poměrně vyrovnaná. Po počátečních rozpacích se zdálo, že by strategie Vikin.gg mohla vyjít. Obzvlášť, když se jim dokonce povedlo ukořistit Aegis. Stačilo ale pouze několik málo chyb, z kterých se v rychlém sledu seběhly dva nepovedené fighty a vývoj hry se najednou prudce stočil směrem k jejich porážce. Team Secret tak dokázal za dvacet devět minut Vikin.gg zdolat.

 

Dnes se rozhodne o vítězi BEYOND EPIC league. Vikin.gg skončili na 5.-6. místě
i Zdroj: DOTA2.cz

 

Divine Rapier Naix – Vikin.gg vs Team Secret 0:2

V druhé mapě se Vikin.gg nedařilo už od samého začátku. "BOOM" prohrál s Ember Spiritem proti Slarkovi mid – v desáté minutě za ním zaostával v NW o 2000 a byl na tom nejhůře ze všech core hrdinů. Jediný, kdo z týmu Vikin.gg držel se soupeřem krok, byl Lifestealer. Přesto to vypadalo na rychlou porážku. Rozdíl se stále lineárně prohluboval.

 

Ve 30. minutě se ztráta přestala zvětšovat a ustálila se na nějakých 20k rozdílu v NW. Vikin.gg se dokonce povedlo zničit soupeřovu trojkovou věž. Nakonec se rozhodlo ve fightu v 48. minutě, kde padlo všech pět hrdinů Vikin.gg a také Divine Rapier z rukou Lifestealera. V 49:31 tak Team Secret vyhrál i druhou mapu série.

 

Vikin.gg šampionát opouští na děleném pátém až šestém místě společně s Virtus.pro. Odnášejí si nejen finanční odměnu $8 000 USD, ale také několik cenných skalpů. Ať už výhru 2:1 proti OG ze skupiny, či eliminaci Alliance v Lower Bracket 2:0.

 

 Pavouk BEYOND EPIC

 

TOP 3 – Team Nigma, Team Liquid a Team Secret

Poslední dva CIS týmy se utkaly ve vyřazovacím BO2 zápase v druhém kole Lower Bracket. FlyToMoon byli v obou hrách, od začátku do konce, lepším týmem než Virtus.pro. Zvítězili tak rychle 2:0 a postoupili do třetího kola Lower Bracket, v kterém se rovnou tentýž den utkali se Secret.

 

V sázce byl postup do LB finále a mezi tři nejlepší týmy. Avšak podobně jako FTM nekompromisně vyřadili ve dvou hrách Virtus.pro, tak stejně dominovali Team Secret proti nim. Po prohře 2:0 se FTM museli spokojit se čtvrtým místem a $15 000 USD.

 

Rozhodlo tak se o účastnících závěrečného hracího dne šampionátu – Team Nigma, Team Liquid a Team Secret. O tom nejlepším z nich v posledním velkém turnaji před letními prázdninami se rozhodne v dnešních dvou finálových sériích. Grand finále můžete sledovat dnes od 18:00 na https://www.twitch.tv/beyondthesummit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama