Do hry přišel Battle Pass i s novým eventem
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Do hry přišel Battle Pass i s novým eventem

Do hry přišel Battle Pass i s novým eventem

Shovelmeister

Shovelmeister

24. 6. 2021 11:25

Do Doty přišel update, který přinesl letní událost Nemestice a k ní i Battle Pass, ze kterého můžete získat mimo jiné dlouho slibovanou Arcanu na Spectre nebo Personu pro Dragon Knighta.

Reklama

Ačkoli se spekulovalo o tom, že letos žádný Battle Pass nebude, nakonec jsme se dočkali. Valve v poslední aktualizaci přidalo do hry letní mód s názvem Nemestice a k němu i Battle Pass, ze kterého se dá získat velké množství odměn. Mezi ty nejžádanější patří Arcana na Spectre, Persona na Dragon Knighta podle seriálu DOTA: Dragon´s Blood nebo vylepšení Persony pro Invokera.

V rámci bitevního deníku můžete získat množství dalších odměn. K dispozici jsou dvě různé truhly, jedna s Immortal předměty a další s tématickými sety. Kromě nich jsou k dispozici speciální úkoly, Cavern Crawl s exkluzivními sety na Phantom Assasin, Linu a Dark Willow, emotikony, zvuky do chatovacího kolečka, spreje a mnoho dalšího. Počet úrovní Battle Passu není omezen, od 500. úrovně ale nezískáte nic nového, odměny se totiž budou opakovat.

Herní mód Nemestice přináší klasický souboj 5v5 s několika změnami. Vaším úkolem je stále zničit nepřátelskou hlavní budovu, hra je ale okořeněná o nová pravidla. Namísto tří linek jsou v Nemestice čtyři, pokud zničíte nepřátelskou věž, ty ostatní se posílí a nakonec to nejdůležitější. Na mapě se průběžně objevují krystaly, které když po krátkém vyvolávání zničíte, obdržíte bonus k poškození útoku, poškození kouzel a rychlosti pohybu. V praxi to vyústí ve spoustu zábavných soubojů a zvratů ve zhruba dvacetiminutové hře. Mód je dostupný i pro hráče, kteří nemají zakoupený Battle Pass.

Battle Pass můžete koupit přímo ve hře ve třech různých variantách:

  • úroveň 1: 6,45 €
  • úroveň 50: 22,95 €
  • úroveň 100: 35,50 €
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama