Dobijte si svůj Steam bez platební karty!
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Dobijte si svůj Steam bez platební karty!

Dobijte si svůj Steam bez platební karty!

Redakce

Redakce

1. 11. 2021 12:03

Dobít si Steam peněženku a nakoupit na Dota 2 Store můžete i bez použití platební karty. Stačí si pořídit poukaz na Herních kuponech a zaplatit třeba smskou!

Reklama

Nejjednodušší způsob dobití

Zakoupení kuponu na dobití Steam peněženky je snadné a zabere vám jen pár kliknutí myší. Koupit kupon můžete libovolnou platební metodou - od bankovního převodu po SMS. Poté si už stačí vybrat z bohaté nabídky, které Dota 2 Store nabízí a jednoduše si pořídit přesně to, co potřebujete. Ať už jsou to talismany, truhly nebo třeba nejnovější hudební balíčky od komunitního skladatele Daniela Sadowskiho.

Neutracené peníze vám zůstanou v peněžence

Jestli neutratíte všechny své peníze, vůbec ničemu to nevadí. Přebytek vám totiž zůstane na účtě a v budoucnu jej využijete při dalším nákupu. Zbylé peníze si také můžete pošetřit na výhodné Steam výprodeje. Nejbližší z nich bude Steam Summer Sale 2022, který odstartuje 24. června 2022.

Jak dobít peněženku přes SMS a nebo paysafecard?

Zaplatit kupon přes mobil je skvělá možnost pro každého, kdo má rád rychlé a bezpečné transakce. Placení SMS je podporováno všemi hlavními českými operátory (T-mobile, O2, Vodafone). Částku vám operátor jednoduše strhnou z kreditu.

Další možností je nákup paysafecard online, protože paysafecard je možné v aplikaci Steam uplatnit a zakoupit jím jakýkoliv obsah. V takovém případě si v Dota 2 Store po výběru požadovaného zboží zvolíte možnost “paysafecard” a pak zaplatíte ze svého paysafecard účtu. 

Ať už zvolíte jakýkoliv způsob, dobití Steam peněženky zvládnete rychle a z pohodlí vašeho domova. A to i bez nutnosti použít platební kartu.

Dobijte si svůj Steam bez platební karty!
i Zdroj: DOTA2.cz
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama