Greedy Girls hledají nové členky
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Greedy Girls hledají nové členky

Greedy Girls hledají nové členky

Skeli77

Skeli77

15. 1. 2018 13:39

Ladies tým Greedy Girls, který funguje na CZ/SK scéně už téměř rok, hledá nové hráčky.

Reklama

Navzdory odchodu Ardaly a Slečny z týmu se zbylé členky DzesssA, Skeli a verunda rozhodly, že se pokusí základní koncept tohoto celku zachránit a sehnat k sobě další dvě hráčky, aby jediný oficiální CZ/SK ladies tým v Dotě fungoval i nadále.

 

Pokud jsi holka, která hraje Dotu a chtěla by jsi si vyzkoušet být součástí podobného projektu tak nás neváhej kontaktovat. To stejné platí i pro lidi, kteří mají kamarádku, o které si myslí, že by se na takovou pozici hodila. Určitě nám o ní napište. Kontaktovat nás můžete na týmovém FB nebo zde pod článkem.

 

Greedy Girls hledají nové členky
i Zdroj: DOTA2.cz

 

Pozice, které sháníme jsou mid, carry nebo support. Všechno záleží na společné domluvě. Důležité je, aby každého jeho role bavila. Hlavně je nutné se nepodceňovat, každý nějak začínal a nikdo není dokonalý. Důležité je chtít se zlepšovat.

 

Na závěr něco málo k týmové historii. Členky týmu spolu začaly hrát v průběhu ledna 2017. Greedy Girls oficiálně vznikly koncem února. V té době již v týmu hrály 3 aktuální členky DzessA, Skeli a verunda společně s Ardalou a Brigitte. Po odchodu Brigitte se do party přidala Atla Kauschimi a v posledních dvou měsících patřily k týmu i Slečna a HuffyGirl. Tým prošel za tu dlouhou dobu mnoha změnami, ale navzdory očekávání mnohých rýpalů se nikdy úplně nerozpadl. Greedy Girls se zúčastnily offline turnajů Ygames 2017 a MSR a dále několika online kvalifikací.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama