IronBranch Eaglesong – prodloužení registrace
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek IronBranch Eaglesong – prodloužení registrace

IronBranch Eaglesong – prodloužení registrace

lyso

lyso

15. 2. 2016 20:28
Reklama

Registrace do IronBranch Eaglesong turnaje skončila. Vzhledem k počtu registrovaných týmů jsme se rozhodli přejít rovnou k základní fázi, jež se budou účastnit všechny registrované týmy.

IronBranch Eaglesong je druhý turnaj ze série pěti turnajů s celkovým prize poolem 100 000 Kč. V každém z pěti turnajů se hraje o 10 000 Kč. Za každý turnaj se také získávají body, nejlepších osm týmů si to rozdá ve finálovém turnaji o 50 000 Kč.

Celý IronBranch Eaglesong turnaj se bude hrát na webu playzone – odkaz na turnaj je ZDE. Týmy, které se zaregistrovaly do kvaifikačního turnaje jsou automaticky registrovány do skupinové fáze turnaje.

Týmy, které se umístnily v minulém turnaji do osmého místa se musí registrovat do skupinové fáze turnaje také. Zatím máme z minulého turnaje potvrzeny týmy lol5 (bývalé epidemic), eErines a FBI (vyzývám tímto tyto týmy, aby se registrovali na webu playzone do turnaje).

Protože se k dnešnímu dni registrovalo pouhých 18 týmů, otevíráme registraci do skupinové fáze do 29.2, s tím, že maximální počet týmů ve skupinové fázi je 32. Pokud stále ještě uvažujete o účasti, neotálejte a registrujte se, jelikož zbylé místa budeme zaplňovat systémem: kdo dřív příjde, ten dřív mele.

Skupinová fáze se začne hrát v prvním týdnu v březnu. Prosím tedy o sledování informačních kanálů, kde zveřejníme na začátku března novinku. Počet skupin se určí podle počtu registrovaných týmů. Turnaj se bude hrát na webu playzone.cz.

Nezapomeňte také sledovat IronBranch FB stránku, web s veškerými informacemi o turnaji – ironbranch.cz a vynikající stream doty od AR Studia.

Za IronBranch tým,
Lyso

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama