IronBranch Eaglesong – skupinová fáze
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek IronBranch Eaglesong – skupinová fáze

IronBranch Eaglesong – skupinová fáze

lyso

lyso

5. 3. 2016 19:47
Reklama

Registrace do IronBranch Eaglesong turnaje je za námi a čeká nás skupinová fáze, ve které si to rozdá 27 týmu o postup do playoff o 10 000 kč.

IronBranch Eaglesong je druhý turnaj ze série pěti turnajů s celkovým prize poolem 100 000 Kč. V každém z pěti turnajů se hraje o 10 000 Kč. Za každý turnaj se také získávají body, nejlepších osm týmů si to rozdá ve finálovém turnaji o 50 000 Kč.

Protože se registroval poměrně exotický počet týmů, turnaj se bude hrát v sedmi skupinách, kdy první dva postupují do Playoff. Playoff bude hrát 16 týmu, ze 7 skupin do něj postoupí přímo 14 týmů z prvních a druhých míst všech skupin. Zbylé dva týmy budou „nejlepší dva týmy z třetích míst“.

Turnaj se bude hrát na webu playzone.cz, každý zápas má svou vlastní stránku, kde si týmy budou v komentářích domlouvat časy zápasu, potvrzovat výsledky, vznášet protesty.  Prosím týmy o přečtení specifických pravidel na stránce turnaje na webu playzone.

Stream turnaje bude obstarávat AR studio. Protože termíny zápasu se mohou změnit, harmonogram streamu bude variabilní taky. Pokud máte zájem sledovat stream z tohoto turnaje, sledujte fb stránku AR studia, případně fb stránku IronBranch, kde se objeví pár hodin před zápasem zpráva na blížící se stream.

Za IronBranch tým,

Lyso

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama