Již dnes odpoledne vypukne druhé kolo Sazka eLEAGUE!
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Již dnes odpoledne vypukne druhé kolo Sazka eLEAGUE!

Již dnes odpoledne vypukne druhé kolo Sazka eLEAGUE!

Kovajda

Kovajda

18. 4. 2020 05:33

Už jen necelé dvě hodiny zbývají do startu zápasů naší prestižní ligy, na které se celý týden těšíme. Pojďme se společně podívat na to, co nás dnes čeká a nemine.

Reklama

1. zápas dne - Sampi vs Brute (v 15:30)

 

Výjimečně byl první zápas dne posunut už na 15:30 z důvodů ze strany týmu Sampi. 

 

Jestli někdo dokáže velkého favorita Sampi porazit, jsou to právě Brute, takže se dnes máme na co těšit a den odpálíme ve velkém stylu. Teda tohle bych řekl před začátkem soutěže, trochu se obávám, jestli na Brute nebude mít nepříznivý vliv jejich nový kouč JC. :) Teď se teprve ukáže, jestli jsou jeho sebevědomé výroky směrem k Sampi a Saberovi podloženy fakty, nebo zda jde jen o plané řeči.

 

2. zápas dne - Lutea vs NecroRaisers (orientačně v 17:15, může se změnit v závislosti na okolnostech)

 

Souboj důchodců, na jedné straně cranich jako největší důchodce naší scény, na druhé celý tým - oldschooláci z NecroRaisers, kteří až na malé obměny, hrají ve stejné sestavě už od dob WC3 DotA. 

 

Ač jsou NR považování za černé koně soutěže, tohle bude jeden z zápasů, kdy mají šanci ukázat, že nejsou v lize jen omylem, už ve hře s Brute ukázali, že po taktické stránce mají hru zmáknutou a Luteu by tak klidně porazit mohli. Přecejenom se v lize hrajou Bo1, takže stát se může cokoliv. I tenhle zápas bude určitě hodně vyrovnaný.

 

3. zápas dne - Inaequalis Rozbíječi vs eSuba (orientačně v 18:30)

 

I dnešní třetí zápas bude vyrovnaný. V obou týmech jsou hráči, který se na naší scéně pohybují několik let a mají bohaté zkušenosti. 

 

I když dnes s nějvětší pravděpodobností neuvidíme BOOMa, má nepatrně navrch eSuba, ale už v kvalifikačních kolech nám ukázala, že umí prohrát i s papírově slabším soupeřem, když si nechala vzít hru od Pepeho Smíchu, který se nakonec ani nekvalifikoval. Navíc už s Rozbíječi v lize jednou prohráli, právě ve zmiňované kvalifikaci. 

 

4. zápas dne - Hippomaniacs vs Dogs (orientačně v 19:45)

 

Dnes budou vlastně všechny zápasy vyrovnané, vůbec sázejícím nezávidím, sám bych nevěděl, jak to natipovat. :)

 

Za Dogs dnes místo Cechiho nastoupí Christmess, což je pro Dogs velká ztráta, možná i dostatečně velká na to, aby je Hippos dokázali porazit. Taky by se to dalo ale brát jako výhoda, protože je Christmess, který se dlouhou dobu v žádném oficiálním zápase neukázal, velká neznámá a soupeř tak neví, co od něj čekat.

 

 

Celým dnem vás bude na streamu úplně jiná parta než jste u ligy byli doposud zvyklí - AR Studio společně s Cechim.

 

Kdyby se někdo přecijen odvážil, sázet může přímo na webu Sazky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama