Kupony Steam a PlayStation nyní seženeš i u Tipsportu a Chance
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Kupony Steam a PlayStation nyní seženeš i u Tipsportu a Chance

Kupony Steam a PlayStation nyní seženeš i u Tipsportu a Chance

Redakce

Redakce

23. 10. 2021 08:00

Skvělá zpráva pro všechny hráče - známá síť sázkových kanceláří Tipsport a Chance rozšiřuje svou nabídku kuponů o další produkty.

Reklama

K už zavedeným stálicím jako jsou kupony paysafecard či Voyo tak přibudou třeba kupony Steam, PlayStation, Alza a mnoho dalších.

Snadno dostupné kupony i ve tvém městě

Dosud byly kupony pro hráče dostupné jen na několika málo místech. Díky spolupráci internetových obchodů Herní-kupony.cz a jejich druhé služby a prodejní sítě Givery se sázkovými kancelářemi Tipsport a Chance je nyní ale budeš moci zakoupit téměř na každém kroku - síť zahrnuje bezmála 1000 poboček ve všech koutech České republiky. Jedná se o skvělé rozšíření nabídky jak pro stálé zákazníky těchto sázkových kanceláří, tak pro ty, kteří by si rádi podobné kupony pořídili, ale nemají možnost využít platební kartu.

Gamerům jistě udělají největší radost kupony PlayStation a Steam. Díky Steam kuponu snadno nakoupíš truhly, sety, nástroje a další doplňky do Doty 2, které ti zpříjemnění hru. Za zmínku stojí také univerzální poukaz do obchodu Herní-kupony.cz, pomocí kterého můžeš zakoupit poukazy i do spousty dalších videoherních služeb. Tady ale nabídka nekončí. 

Pokud sháníš dárek pro některého ze svých blízkých, můžeš sáhnout po kuponech Alza, SledovaniTV.cz nebo po univerzálním poukazu Givery, který přijde vhod když zrovna nevíš, jaký kupon by obdarovaný nejvíce ocenil. V budoucnu se navíc nabídka ještě rozšíří -  zejména o kupony do streamovacích služeb videa a hudby. Bude tedy opravdu z čeho vybírat.

Kde se nachází nejbližší pobočka Tipsportu nebo Chance můžeš zjistit v přehledné mapě všech dostupných prodejních míst Givery.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama