LAN Party Hotel úspěšně otevřel své brány
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek LAN Party Hotel úspěšně otevřel své brány

LAN Party Hotel úspěšně otevřel své brány

Giry

Giry

9. 12. 2017 14:12

[Sponzorováno] Napadlo vás někdy, že byste si rádi s partou kamarádů či spoluhráčů z týmu vyrazili na společný trénink, tzv. bootcamp? Gaming house v českých poměrech máme poskrovnu a právě s cílem prorazit vznikl v lázeňském městě Luhačovicích projekt s názvem LAN Party Hotel.

Reklama

LAN Party Hotel úspěšně otevřel své brány
i Zdroj: DOTA2.cz

Vysněná destinace všech hráčů se nachází v prostorách luhačovské Vily Vyšehrad a své brány slavnostně otevřela již počátkem září. Během prvního měsíce své existence našly v LAN Party Hotelu své útočiště desítky hráčů a hráček a v unikátním prostředí si všichni užili pravý pařanský zážitek. Tento hotel je totiž unikátním projektem nejen na českém, ale i evropském trhu, který navíc eliminuje neoblíbenou nutnost převážet své počítače. Každý hráč si tak se svojí partou může naplno užít unikátní spojení přátelské atmosféry s počítačovými hrami. V některých parametrech LAN Party Hotelu se nabízí srovnání sice přirovnání se severočeským The Nestem.

Od svého otevření nabízí luhačovský hotel dvě varianty pro pětičlenné hráčské skupiny. Vybavení herní místnosti skýtá pět kompletně vybavených počítačových sestav, z nichž je jedna silnější pro možnost streamování, společně s pohodlným křeslem a dalšími doplňkovými službami. Je jen na vás, pokud si zvolíte 12hodinovku či strávíte v Luhačovicích za výhodnou cenu i jednu, dvě či více nocí. V případě strávení delší chvíle v LAN Party Hotelu můžete váš pobyt proložit také jinými odpočinkovými aktivitami, jako je wellness, fitness či ochutnávka minerálních pramenů, vše přímo v centru lázeňského města. Pro utužení kolektivu ideální volba!

Více o projektu prozradil při otevření hotelu jeden ze zakladatelů Adam Buberník:

„Nápad o hotelu jsem dostal před třemi měsíci. Projekt je sice mojí myšlenkou, ale nikdy by se nestal realitou, nebýt mého společníka Tomáše Pavelky. Pohybuji se v hotelnictví už delší dobu, díky čemuž byla naše cesta k realizaci snadnější. Sám jsem velký fanoušek počítačových her a přišlo mi to jako atraktivní služba, která na trhu chybí. Už šest let pořádáme lanpárty na chatě a vždy je s tím spousta zařizování, řešení různých komplikací a těch samých a zdlouhavých problémů pořád dokola. Tomu už je konec.

LAN Party Hotel je místo, kde se odpoutáte od reality, hraní počítačových her u nás nabírá nových rozměrů. Nepopsatelná atmosféra, týmový duch, ale především společně strávený čas s kamarády. Jsme počítačová klubovna s interaktivní vymazleností. Můžete u nás strávit jeden večer nebo i celé dny. Esportové týmy mohou využívat naší službu pro trénink nebo přípravu na turnaje. Streameři u nás můžou své pobyty živě vysílat a tím se jim nabízí nové možnosti v oblasti streamování. Do budoucna plánujeme také sami vysílat různé lanpárty se speciálními hosty, nebo na speciálních místech.“

LAN Party Hotel úspěšně otevřel své brány
i Zdroj: DOTA2.cz

Lákalo by vás vyzkoušet služby LAN Party Hotelu pro svoji partu či tým? Projekt se dostává stále do většího povědomí, a tak doporučujeme neotálet a rezervovat si herní místnost pro sebe co nejdříve, než bude plno! Na aktuální ceník se můžete na oficiálních stránkách podívat zde.

Na facebooku hotelu navíc právě probíhá vánoční soutěž o pobyt na tři dny. Mrkněte na facebookovou stránku hotelu a zkuste svoje štěstí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama