Nakalibrováno?
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Nakalibrováno?

Nakalibrováno?

Skaut

Skaut

9. 6. 2018 07:40

O vyjádření Valve ke kalibračním zápasům a o tom, proč stále nevidíte svou medaili.

Reklama

Ze všech stran slyšíme v posledních hodinách otázky na téma kalibrace. "Už máš nakalibrováno?", "Jakou máš medaili?", "Jak je možné, že mám nižší, než jsem měl?", "A jakto, že ty máš najednou Divine?". S tím je také spojeno spílání hráčů, kteří si stěžují na "kvalitu" nové kalibrace.

 

Je třeba odehrát 10 kalibračních zápasů, tak, jak jsme vás informovali v našem dřívějším článku. Jenže těchto 10 zápasů mnohdy vedlo k velkým rozdílům v rekalibraci. Valve proto vydalo vyjádření, ve kterém uvádí, že matchmaker nemusel podávat vyrovnané výsledky.

 

In the first 30 hours since recalibration, the matchmaker was overly sensitive on wins and losses and it resulted in players calibrating with bigger gains and losses than intended. We are processing all matches again and will be correcting the rank gains and losses throughout the day. Medals will be appear as undefined for a bit during this process. (- Valve)

 

V prvních 30 hodinách rekalibrace byla zvýšená citlivost na výhry či prohry, což mělo za následek právě výrazné zvýšení nebo snížení MMR hráče. Všechny zápasy, které byly v tomto čase odehrány, jsou znovu zpracovávány a dojde tak k opravám na korektní hodnoty. Proto počítejte s tím, že medaile se vám může z ničeho nic změnit. Po dobu oprav se medaile nebudou zobrazovat vůbec.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama