Nedělní shrnutí: letní mód Aghanim´s Labyrinth, rošády na Filipínách a Rodjerův odchod
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Nedělní shrnutí: letní mód Aghanim´s Labyrinth, rošády na Filipínách a Rodjerův odchod

Nedělní shrnutí: letní mód Aghanim´s Labyrinth, rošády na Filipínách a Rodjerův odchod

Shovelmeister

Shovelmeister

19. 7. 2020 14:00

V dnešní epizodě Nedělního shrnutí si přiblížíme přestupy na profesionální scéně a podíváme se na letní mód Aghanim´s Labyrinth.

Reklama

Rodjerův odchod z Hellraisers

Vladimir "Rodjer" Nikogosyan se přidal k Hellraisers v březnu tohoto roku. Ačkoli je považován za jednoho z nejlepších Soft Supportů, HR se v době jeho působení příliš nedařilo, a tak organizaci opouští. Zatím nejsou žádné informace o jeho následujícím působišti.

Jsem vděčný spoluhráčům a organizaci za vše, čím jsme si prošli. Bohužel jsme se nebyli schopní shodnout na některých věcech ohledně Doty. Přeji klukům hodně štěstí a trpělivosti. Také bych chtěl poděkovat našim fanouškům za podporu. Vždy mě potěšilo čtení vašich pozitivních komentářů.

Říká Rodjer při svém odchodu.

Aghanim´s Labyrinth vzal Dotu útokem

Nová letní událost Agnahim´s Labyrinth je kombinací již dříve vydaných módů. Velmi podobná je Siltbreakeru, vaším úkolem je probít se přes různá podzemí s roztodivnými příšerami až k Aghanimovi, stvořiteli Aghanim´s Scepteru a otci Rubicka. Abyste zvítězili, musíte tohoto mocného čaroděje porazit. Celkem jsou čtyři úrovně obtížnosti, dokonce v každé z nich budeme moci soutěžit o hodnotné ceny.

Změny na Filipínách

Jun "Bok" Kanehara odchází z úspěšného týmu Adroit, na Offlince ho nahradil Prince Vince "Bensoy" Enriquez z IPT Gaming. Další rošáda proběhla v Neon Esports, rovněž na pozici 3. Náhradou za Rappyho není nikdo jiný, než slavný Sam_H, ukončující svou téměř pětiměsíční pauzu po odchodu z Lowkey Esports. Proslavil se zejména v roce 2016. Na The International totiž se svými kumpány z TNC poslal domů velké favority OG. Jeho angažmá v Neon Esports je zatím pouze na zkoušku, uvidíme tedy v blízké budoucnosti, zda se uchytí nastálo.

Nedělní shrnutí: letní mód Aghanim´s Labyrinth, rošády na Filipínách a Rodjerův odchod
i Zdroj: DOTA2.cz

Sam_H

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama