Noví Predátoři od Acer jsou připraveni na virtuální realitu
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Noví Predátoři od Acer jsou připraveni na virtuální realitu

Noví Predátoři od Acer jsou připraveni na virtuální realitu

Inzerent

Inzerent

22. 4. 2016 14:45
Reklama

Společnost Acer dnes na tiskové konferenci next@acer v New Yorku představila nové notebooky, stolní počítače a monitory ve své výkonné a oceňované herní linii Predator. Jak nové notebooky Predator 17 X, tak i kompaktní stolní počítače Predator G1 jsou vybaveny špičkovými počítačovými technologiemi a připraveny pro zařízení virtuální reality (VR) od společností Oculus, HTC Vive, OSVR a StarVR.

Notebook Predator 17 X – Dobývejte nové světy s desktopovými komponenty a 4K UHD displejem NVIDIA® G-SYNC™

Nový Predator 17 X navazuje na úspěch herních notebooků Acer Predator, ale stupňuje výkon ještě dále. Přináší možnost přetaktování a výkon desktopových komponent pro mobilní hraní her. Je osazen procesorem Intel® Core™ i7-6820HK z 6. generace Core™, grafickou kartou NVIDIA® GeForce® GTX 980 a vlastním tříventilátorovým chladicím systémem, který přináší nekompromisní kombinaci výkonu a přenosnosti. Díky přetaktování si hráči vychutnají skutečně nekompromisní výkon při taktu procesoru až 4,0GHz,grafického jádra až 1 310MHz a grafických pamětí až 3,7GHz. Díky svému špičkovému grafickému jádru a vysoce výkonnému procesoru je plně připraven na zdolávání virtuálních světů a je ideální platformou pro VR na cestách.

Noví Predátoři od Acer jsou připraveni na virtuální realitu
i Zdroj: DOTA2.cz

Pro dosažení maximálního zážitku z hraní her a absolutně plynulého obrazu je Predator 17 X vybaven 17,3" G-SYNC panelem. K dispozici je buď Full HD IPS (1 920 × 1 080 px) nebo UltraHD IPS (4K 3 840 × 2 160 px) displej. Navíc je tento výkonný hardware doplněn ještě o rychlou paměť DDR4-2133 a třemi NVMe PCIe SSD podnikové úrovně spojenými do režimu RAID 0 pro obrovské rychlosti přenosu dat.

Stolní počítač Predator G1 – díky výkonu a snadné přenosnosti je ideální na LAN párty a hraní na cestách

Herní počítač Predator G1 (G1-710) vymáčkne z kompaktní 16litrovéskříně úctyhodný výkon a je určen pro hraní doma nebo na cestách. Tato snadno přenosná herní bestie se vejde pod paži nebo do volitelného kufříku s kolečky, což z ní dělá ideální nekompromisní válečný stroj pro opravdové hráče a LAN párty.

Noví Predátoři od Acer jsou připraveni na virtuální realitu
i Zdroj: DOTA2.cz

Počítač Predator G1 s šestnáctilitrovým šasi je dokonalou rovnováhou mezi kompaktními rozměry a vysokým výkonem. Podporuje grafické karty NVIDIA GeForce GTX s plnou délkou (až Titan X), 6. generaci procesorů Intel® Core™ a až 64 GB paměti DDR4 pro extrémně plynulé hraní her. Hráčům, kteří mají zájem o virtuální realitu, stačí připojit VR headset a připravit se s počítačem Predator G1 na objevování nových světů.

Predator G1 také nabízí obrovský úložný prostor díky až 4TB (7 200 ot./min) pevnému disku nebo 512GB SSD, zatímco port USB 3.1 typ C Gen. 2 přináší vynikající rozšiřitelnost a rychlý přenos dat.

Acer rovněž nabízí širokou škálu volitelného příslušenství pro počítače Predator G1 – od mechanické klávesnice, sluchátek s mikrofonem až po kufřík s kolečky pro převážení počítače.

Predator Z1 – zakřivený monitor s G-SYNC přináší dokonalé ponoření do hry

Nová řada monitorů Predator Z1 od Acer představuje střední třídu mezi vysoce výkonnými zakřivenými herními monitory Acer s technologií NVIDIA G-SYNC. Jsou k dispozici v úhlopříčkách 31,5", 30" a 27" a mohou se pochlubit zakřivením 1800R, takže je snazší než kdy jindy se zcela ponořit do hry a obklopit se akcí díky širokému zornému poli i širokým pozorovacím úhlům. G-SYNC se stará o to, aby se obnovovací frekvence displeje shodovala s počtem snímků za sekundu, které poskytuje grafické jádro. Tím je odstraněno roztrhávání i zadrhávání obrazu.

Noví Predátoři od Acer jsou připraveni na virtuální realitu
i Zdroj: DOTA2.cz

30" model je vybaven ultraširokoúhlým (21:9) Full HD (2 560 × 1 080 px) zakřiveným (1800R) displejem se 100% pokrytím barevného prostoru sRGB. Přináší tak neuvěřitelné detaily pro snadnou identifikaci nepřátel a objevování nových světů. A v kombinaci s rychlou 4ms odezvou GTG (z šedé do šedé) a až 200Hz obnovovací frekvencí zajišťuje nejplynulejší možnou grafiku pro neuvěřitelně realistický obraz. Rychle se pohybující akce a dramatické přechody budou hladce vykresleny bez nepříjemných efektů v podobě rozmazávání či duchů. Nechybí ani podpora šestiosého nastavení barev s krásně hladkou gradací, která zajišťuje extrémně jemné a živé barvy mezilehlých odstínů.

Cena a dostupnost

Notebooky Predator 17 X budou v Evropě k dispozici v červnu za ceny od 79.990,- Kč/€2.909 s daní za Full HD verzi.

Stolní počítače Predator G1 budou v Evropě k dispozici v červenci za ceny od 29.990,-Kč/€1.090 s daní.

Monitory Predator Z1 budou v Evropě k dispozici v červnu za ceny od 15.990,- Kč/€580 s daní.

Aktuální produkty ze série Acer Predator kup na CZC.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama