Perfektní zvuk je základ!
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Perfektní zvuk je základ!

Perfektní zvuk je základ!

Inzerent

Inzerent

15. 7. 2016 07:08
Reklama

Ke kvalitnímu hernímu zážitku patří bezesporu i perfektní zvuk. Ten vám mohou dopřát již osvědčená herní sluchátka HyperX Cloud II. Pokud se však chcete pustit do vod kompetitivního hraní, můžeme jedině doporučit nový model HyperX Revolver, který byl pro tento účel přímo navrhnut

HyperX Cloud II

Headset je vedle dalších skvělých vlastností a funkcí vybaven nově navrženou USB zvukovou kartu s ovladačem, který poskytuje virtuální zvuk ve formátu 7.1. Ovladač zpracování zvuku, který kompletně zkonstruovali odborníci v oblasti audia v HyperX, je podsvícený pomocí LED a nabízí hardwarově zpracovávaný (není potřeba instalovat žádné softwarové ovladače) virtuální prostorový zvuk 7.1 s možností odděleně ovládat hlasitost sluchátek a mikrofonu.

Nároční uživatelé mohou snadno zapnout virtuální surround zvuk ve formátu 7.1 stiskem tlačítka, čímž dojde k emulaci situace, jako by měli sedm reproduktorů, které zpřesňují orientaci v prostoru. To docení především hráči, ale také všichni, kdo na počítači sledují současné filmy, nebo poslouchají muziku využívající prostorové efekty. Své uplatnění nalezne headset ale také například při telekonferencích.

Perfektní zvuk je základ!
i Zdroj: DOTA2.cz

  HyperX Cloud II je napájen přes rozhraní USB, které zajišťuje zesílení zvuku i mikrofonu, a má současně i konektor jack 3,5 mm kompatibilní s konzolemi PS4 a Xbox One1.

 

Výsledný zvuk snímaný mikrofonem je digitálně vylepšen funkcemi potlačení hluku, automatického řízení vstupní citlivosti a eliminace echa díky USB zvukové kartě. Náhlavní sada je certifikována pro aplikace TeamSpeak a Skype a poskytuje čistější zvuk hlasu, herních efektů a snížený hluk pozadí. Náušníky a hlavový pásek jsou vyrobeny z pěny se 100% tvarovou pamětí, jež zaručuje maximální komfort i při dlouhých hodinách se sluchátky na hlavě.

 „Produkt hráčům přináší skvělý zvukový zážitek i pocit z přesného ovládání, takže se mohou plně ponořit do intenzivních virtuálních zážitků,“ doplnil Edward Baily, obchodní ředitel divize HyperX.

Tato sluchátka můžete nakoupit na Alza.cz, ZDE

HyperX Revolver

Tento model se může pochlubit kvalitou zvukového prostoru na studiové úrovni díky směrovým driverům o průměru 50 mm, které zajišťují větší hloubku a šířku podání zvuku a tím i přesnější lokalizaci jeho zdrojů, což je důležité u akčních „stříleček“ a her v otevřeném prostředí. Vyladění driverů, mechanická konstrukce přední akustické komory, větší náušníky a otvory pro vyrovnávání akustického tlaku umožňují hráčům zaslechnout soupeře ostře a z větší vzdálenosti a získat tak nad ním jednoznačnou převahu. Milovníci hudby při poslechu svých oblíbených skladeb ocení pocit, jako by hudbu poslouchali v koncertní síni.

Náušníky náhlavní sady HyperX Cloud Revolver jsou vyrobeny ze značkové paměťové pěny a koženky špičkové jakosti, přičemž hlavový pás zajišťuje vynikající komfort a kvalitu i při dlouhých herních soubojích – stejně jako u předchozích modelů Cloud a Cloud II. Ocelový rám pro zavěšení náušníků zaručuje dlouhodobou odolnost, stabilitu a kvalitu. Náhlavní sada HyperX Cloud Revolver má oddělitelný mikrofon s funkcí potlačení okolního hluku, který nabízí ostrou, čistou a jasnou kvalitu snímaného hlasu a potlačuje nežádoucí okolní zvuky. Sada je kompatibilní s různými platformami (PC, herní konzole a mobilní zařízení) a získala certifikaci od společností TeamSpeak™ a Discord; navíc je kompatibilní s aplikacemi Skype™, Ventrilo, Mumble a RaidCall. Součástí balení je i ovládací krabička (Audio Control Box) s audio konektory jack pro připojení stereo signálu a mikrofonu na kabelu o délce 2 metry.

Perfektní zvuk je základ!
i Zdroj: DOTA2.cz

 „Široký zvukový profil náhlavní sady HyperX Cloud Revolver vnese změnu do hraní střílecích her žánru FPS. Hráči, kteří budou používat tuto sadu, budou mít výhodu, protože uslyší své soupeře z větší dálky,“ řekl Vincent Jurgens, ředitel marketingu divize HyperX pro EMEA. „Tato náhlavní sada byla od samého počátku navrhována tak, aby hráčům nabídla detailně prokreslený a co nejširší zvukový prostor oproti jiným modelům na trhu s cílem poskytnout hráčům maximální výhodu před soupeři.“

HyperX Revolver můžete zakoupit na Alza.cz, ZDE

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama