Představení týmů na TI10: Invictus Gaming
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Představení týmů na TI10: Invictus Gaming

Představení týmů na TI10: Invictus Gaming

Shovelmeister

Shovelmeister

19. 8. 2021 17:40

Invictus Gaming zahájili DPC sezónu tím nejlepším způsobem - vítězstvím Majoru. Druhá polovina sezóny se jim však moc nevydařila, a tak o svůj titul favoritů na získání Aegisu přišli, přesto se s nimi musí počítat.

Reklama

Invictus Gaming zpočátku roku vypadali neporazitelně. Nejen, že ovládli nabitou čínskou DPC ligu, navíc ale zvládli famózním způsobem projít do grandfinále singapurského Majoru, ve kterém otočili sérii s Evil Geniuses ze stavu 0-2 na 3-2 po legendárním Emově otazníku.

Od té doby jako by IG usnuli na vavřínech. V další DPC lize skončili až čtvrtí, což pro ně sice znamenalo postup na druhý Major, pouze ale do bojů o divokou kartu, kde nezvládli Bo1 tiebreaker s týmem Nigma a vypadli ještě před hlavní částí turnaje. Ani nadále to s nimi nebylo lepší a svou dominanci nedokázali předvést ani v Číně. V přední čínské lize i-League skončili až na děleném 5.-6. místě a v Dota PIT nestačili na PSG.LGD ani Elephant.

Invictus Gaming jsou jedním z nejnevyzpytatelnějších týmů, přičemž mají rozhodně velký potenciál a mohou to na The International dotáhnout daleko. Stejně tak ale mohou vyhořet už ve skupinové fázi nebo v prvních zápasech play-off, podobně jako na AniMajoru.

Sestava Invictus Gaming

  1. Jin “flyfly” Zhiyi
  2. Zhou “Emo” Yi
  3. Thiay Jun “JT-” Wen
  4. Hu “Kaka” Liangzhi
  5. Chan Chon "Oli” Kien
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama