Představení týmů na TI10: Quincy Crew
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Představení týmů na TI10: Quincy Crew

Představení týmů na TI10: Quincy Crew

Shovelmeister

Shovelmeister

2. 8. 2021 17:03

Quincy Crew se řadí do silnější poloviny startovního pole. Na Majorech se sice na přední příčky nedostali, zato v severoamerickém regionu se dokázali vyrovnat i Evil Geniuses, vítězům DPC ligy.

Reklama

Quincy Crew dominovali Severní Americe po celý minulý rok, přičemž ze 13 turnajů jich vyhráli 9 a na zbylých získali stříbrnou medaili. V první sezóně DPC ligy skončili podle očekávání na druhém místě, hned za favority Evil Geniuses. Na singapurském Majoru skončili na 9.-12. příčce, což se dá přisoudit i faktu, že se soutěže nemohl zúčastnit support MSS a hráli tedy s náhradníkem.

Druhá sezóna jim vyšla daleko lépe než ta první. V regionální lize dokonce předčili i EG a odnesli si 500 DPC bodů a jisté místo v play-off AniMajoru. Tam sice zvládli porazit jen brazilské NoPing e-sports, na solidní 5.-6. místo jim to ale stačilo.

Hlavní hvězdou týmu je midlaner Quinn “CCnC” Callahan, jenž je jedním z hrstky lidí, jimž se podařilo překonat 12 000 MMR bodů. Kromě svého neuvěřitelného skillu CCnC oplývá i výbornými analytickými schopnostmi, které předvedl jako panelista na sedmém ročníku The International. O strategii se stará převážně kapitán a bývalý trenér EG Avery “SVG” Silverman. Pětice kromě neuvěřitelných individuálních schopností disponuje i výbornou souhrou, což je dané hlavně tím, že se hráči dlouhodobě znají a působili spolu i v jiných týmech.

Podle papírových předpokladů mají Quincy Crew reálnou šanci dostat se do nejlepší pětice. Záležet ale bude na tom, jak se popasují s obrovským tlakem takto prestižního turnaje, obzvláště pak offlaner Rodrigo “Lelis” Santos, jenž bude na TI debutovat.

Sestava Quincy Crew

  1. Yawar “Yawar” Hassan
  2. Quinn “CCnC” Callahan
  3. Rodrigo “Lelis” Santos
  4. Arif “MSS” Anwar
  5. Avery “SVG” Silverman
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama