První major sezóny MDL Chengdu Major ovládli TNC Predator
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek První major sezóny MDL Chengdu Major ovládli TNC Predator

První major sezóny MDL Chengdu Major ovládli TNC Predator

NewMattress

NewMattress

29. 11. 2019 23:27

Vítězství v prvním major sezóny, 300 000 USD a slušnou porci DPC bodů si odnášejí TNC Predator. Na druhém místě skončili Vici Gaming a třetí Invictus Gaming. Všem třem týmům by mělo množství získaných bodů stačit ke kvalifikaci na TI10.

Reklama

Ze základních skupin postoupily do upper bracketu týmy, od kterých se to předpokládalo. Jediným týmem, který zaostal za očekáváním, byl Gambit Esports, jenž se ve své skupině umístil na posledním místě a následně nepostoupil v ošemetném Bo1 zápase přes Team Aster. Bohužel tak nenavázal na dobré výsledky z předchozích turnajů a druhý tým z CIS scény (Team Spirit, který převzal soupisku Positive Guys) dopadl stejně jako Gambit Esports.

 

Evropské týmy si vedly o poznání lépe, kdy nejdřív Allianci (7. – 8. místo) vyřadil Team Liquid (5. – 6. místo), který následně podlehl favoritům turnaje Evil Geniuses. Ti nejprve zakusili porážku v upper bracketu s Vici Gaming 2-1 a následně vypadli z Invictus Gaming a skončili na 4. místě. Ve finále si TNC Predator poradili s Vici Gaming poměrem 3-1, kdy ve dvou hrách zvítězili díky combu Earthshaker a Morphling. Úsměvná proto poté zůstává odpověď trenéra Vici Gaming na otázku, proč jim toto combo, kterým TNC na turnaji i v předchozích hrách dominovali, nezabanovali, když odpověděl, že chtěli TNC porazit v plné síle.

 

Toto combo však již pravděpodobně nebudeme příliš vídat kvůli nerfům, které utržil Morphling v právě aktuální aktualizaci 7.23.

 

Konečné pořadí týmů na MDL Chengdu Major:

 

První major sezóny MDL Chengdu Major ovládli TNC Predator
i Zdroj: DOTA2.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama