Regionální kvalifikace na major DreamLeague Season 13 proběhnou 1. – 4. prosince
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Regionální kvalifikace na major DreamLeague Season 13 proběhnou 1. – 4. prosince

Regionální kvalifikace na major DreamLeague Season 13 proběhnou 1. – 4. prosince

NewMattress

NewMattress

30. 11. 2019 15:39

Druhým majorem DPC sezóny bude turnaj DreamLeague Season 13, který se uskuteční 18. – 26. ledna 2020 v německém Lipsku. V evropské části kvalifikace si 3 první týmy v kvalifikaci zajistí účast na turnaji.

Reklama

Ještě neuplynul ani týden od konce posledního majoru a sotva pár dnů od vydání nového patche 7.23, již je ale třeba pro top týmy se naladit na regionální kvalifikace, které jim mohou zajistit vstupenku na 2. major sezóny DreamLeague Season 13. Evropské uzavřené části se účastní celkem 10 týmů a česko-slovenskou komunitu zde bude zastupovat tým SwordDark, který je tvořen z části bývalého týmu Hippomaniacs doplněného o české duo Digi (pos 1) a BOOM (pos 2) a díky DPC bodům nasbíraným v předchozí kvalifikaci dostal přímou pozvánku do uzavřené části kvalifikace. Na rozdíl od SwordDark se díky změně systému musely týmy jako Team Secret či Nigma (formace utvořená z hráčů tvořících předchozí soupisku Teamu Liquid) prokousávat otevřenou kvalifikací, kde již jedna prohra v její počáteční fázi znamená vypadnutí z celé kvalifikace. Na tuto skutečnost doplatili například v čínské otevřené kvalifikace hráči PSG.LGD, kterým se nepovedlo projít do uzavřené části kvalifikace a nezúčastní se tak ani druhého majoru seźony.

 

V uzavřené části kvalifikace bylo možné navíc pozorovat další hráče z česko-slovenské komunity, kdy velká pozornost byla upírána na novou soupisku týmu Hippomaniacs tvořenou slovenskými hráči doplněnými o známého českého streamera Cechiho (Cajroo, SlawE, sammi, Pedrito, Cechi). Hippos bohužel vypadli v TOP16, kdy podlehli týmu syndLUL. O mnoho lépe se vedlo týmu Chicken Fighters s mezinárodní soupiskou, ve které si našly místo i dvě české tváře tvořící jádro předchozích Hippomaniacs – Supream a SabeRLight. Tým Chicken Fighters (lil pleb, Supream, SabeRLight, MiLAN, SoNNeiko) se dostal až do samotného finále kvalifikace, kde však po rovnocenném souboji podlehl favorizovanému Teamu Secret 2:0. Ve druhé části pavouku otevřené kvalifikace se do finále dostaly týmy Nigma a OG Seed (Madara, Chessie, Xibbe, Zfreek, Peksu), kteří tvoří druhý tým pod organizací OD. V tomto klání zvítězili hráči týmu Nigma 2:0.

 

Všech 10 týmů, které se utkají v uzavřené regionální kvalifikaci, a jejich soupisky můžete nalézt níže. Mimo to, že si první 3 týmy zajistí účast na major turnaji, si dále týmy na 4. – 7. zajistí účast v kvalifikaci o postup na minor turnaj WePlay! Bukovel Minor 2020, který bude předcházet major turnaji DreamLeague Season 13. Vítěz minoru si opět zajistí postup na nadcházející major, takže bude opravdu o co hrát.

 

Týmy budou rozlosovány do 2 skupin po pěti týmech, kdy první dva po konci základní části se utkají o postup na major, týmy na třetích místech postupují do kvalifikace o minor a týmy na čtvrtých místech se po základní části mezi sebou utkají o poslední postupové místo na WePlay! Bukovel Minor 2020.

 

Seznam týmů a jejich soupisky pro uzavřenou evropskou kvalifikaci na 2. major sezóny DreamLeague Season 13:

 

Regionální kvalifikace na major DreamLeague Season 13 proběhnou 1. – 4. prosince
i Zdroj: DOTA2.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama