Sežeňte tým a přijďte si zahrát FIT-CAT CUP
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Sežeňte tým a přijďte si zahrát FIT-CAT CUP

Sežeňte tým a přijďte si zahrát FIT-CAT CUP

Shovelmeister

Shovelmeister

7. 7. 2021 13:45

Organizace MindCat Esports oznámila detaily ohledně svého turnaje FIT-CAT CUP, zahrát si může úplně každý.

Reklama

FIT-CAT CUP je rychlý Dota 2 turnaj, který by měl být zpestřením pro všechny hráče během prázdnin. Organizace plánuje střídat velikosti turnajů a vzhledem k tomu, že na jaře se odehrál M-Cat Cup s prize poolem 10 tisíc Kč, je na řadě malý turnaj. Bude se tedy hrát převážně o věcné ceny a vše bude probíhat v odlehčenější atmosféře. Průběhem turnaje provedou Lukáš “Neex” Baran a Lukáš “Mexxess” Víra na svých streamech.

Podle organizátora Václava “VasheCatTV” Stýbla by bylo ideální, kdyby se sešlo 8-12 týmů a bylo tedy možné vytvořit dvě skupiny pro základní část turnaje. Ve skupinách se odehrají Bo1 série každý s každým a poté bude následovat vyřazovací fáze ve formátu jednoduché eliminace. Všechny série play-off se budou hrát na dvě vítězné mapy.

Proč se turnaj jmenuje FIT? To je z toho důvodu, že pořád sedíme u PC s cílem se zlepšit, někoho potrolit, nebo vytvořit „content“, ale občas se zapomínáme hýbat. Z tohoto důvodu jsme si připravili na 24.7. od 14:00 doprovodný turnaj 1v1, kterým vás opět bude provázet oblíbené duo streamerů.

vysvětluje organizátor turnaje

Časový harmonogram turnaje:

  • Sobota 17. července 14:00: skupinová fáze
  • Neděle 18. července 14:00 čtvrtfinále
  • Pátek 23. července 20:00: semifinále
  • Sobota 24. července 14:00: doprovodný 1v1 turnaj
  • Neděle 25. července 18:00: finále

Doprovodný 1v1 turnaj je rozdělen do dvou kategorií. Pro soutěžící, kteří váží méně než 81 kg je dostupná kategorie “sporťáci a hubeňouři”, ostatní soutěží v kategorii “těžké váhy”. Pokud chcete automaticky postoupit do druhého kola, musíte doložit organizátorovi záznam o sportovní aktivitě. Pro první kategorii je minumum buď 5 km běhu nebo 10 km chůze, těžké váhy musí uběhnout alespoň 3 km nebo ujít 5 km. Na konci pavouka sporťáků a hubeňourů bude čekat Neex, který s nejlepším hubeňourem svede souboj o postup do grandfinále. Ve druhé skupině bude závěrečným bossem Mexxess.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama