Skončil první kvalifikační turnaj Sazka eLEAGUE
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Skončil první kvalifikační turnaj Sazka eLEAGUE

Skončil první kvalifikační turnaj Sazka eLEAGUE

Kovajda

Kovajda

14. 3. 2020 22:33

A dopadl víceméně podle očekávání. Ze tří týmů, které byly považovány za favority, všechny tři postoupily a čekalo se, kdo bude tím čtvrtým - nakonec se to podařilo týmu dvou psích bratrů a jejich přátel - Pepeho smích.

Reklama

Jsem rád, že se turnaj obešel bez větších problémů a nemusel jsem řešit žádná dramata, za což bych vám chtěl poděkovat. Největším problémem bylo hledání standina pro výše zmíněnou psí smečku, kterou samotnou překvapilo, že se dostala tak daleko a musela na finálový zápas narychlo hledat náhradníka. Tento náhradník se odteď počítá jako oficiální člen jejich týmu a nemůže se tedy zúčastnit dalších kvalifikačních turnajů.

 

Teď už k soupiskám kvalifikovaných týmů:

1. místo - gejmři -  SabeRLighT-, Supream^, muf, Mambos, sehny

2. místo - Pepeho smích - Happ1ness, andy, Lucas, tora, Pes.NR + CURRY

3. místo - Inaequalis rozbíječi - jojka, Fazuliak, Tsuky, filminy, SlaweE

4. místo - Nabíhači - Hajadlo, Ade, bReezy, Nanangi, Digi, BOOM

 

Těchto 22 hráčů se už nebude jakkoliv účastnit dalších kvalifikací, takže šanci mají všichni, kteří se dnes účastnili a nepostoupili i ti, kteří ještě štěstí nezkoušeli a to nejblíže hned ve čtvrtek 19. března. Dvanáct míst do kvalifikačního finále je pořád volných.

 

Ještě bych závěrem tohohle reportu chtěl apelovat na zúčastněné týmy, aby poctivě zadávaly výsledky. Výsledek musí zadat obě strany, ne jen vítěz. Zadává se buď 1:0 nebo 0:1, ne počet killů, jak to někteří dělali, kvůli čemuž se pak výsledek nepotvrdil. Když pominu fakt, že mi přiděláváte práci, zdržujete tím i celého pavouka, kdy týmy, které už dávno mohly hrát, nehrají, protože čekají na výsledek některého ze zápasů.

 

Infografika kvalifikací:

Skončil první kvalifikační turnaj Sazka eLEAGUE
i Zdroj: DOTA2.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama