Skvělý herní zážitek si můžete dopřát s komponentami od firmy Asus
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Skvělý herní zážitek si můžete dopřát s komponentami od firmy Asus

Skvělý herní zážitek si můžete dopřát s komponentami od firmy Asus

Inzerent

Inzerent

8. 7. 2016 05:31
Reklama

Skvělý herní zážitek si můžete dopřát s komponentami od firmy Asus. Například s novou Strix GeForce GTX 1080 a ASUS ROG Swift PG348Q.

Strix GeForce GTX 1080

ASUS představil herní grafickou kartu Strix GeForce GTX 1080 připravenou na virtuální realitu, která nabízí vysoký herní výkon, pokročilý systém chlazení, spolehlivost a možnost individuálního osvětlení. Karta ROG Strix GeForce GTX 1080 využívá grafické jádro (GPU) GeForce GTX 1080 s maximální frekvencí 1 936 MHz (OC). V režimu přetaktování (OC) přináší ve srovnání s referenčními kartami až o 6,5 % vyšší výkon v testu 3DMark Fire Strike Extreme a o 7,4 % vyšší výkon ve hře Hitman. Novinka je vybavena technologií chlazení DirectCU III se třemi patentovanými bezhlučnými ventilátory s lopatkami ve tvaru křídel zajišťujícími maximální proudění vzduchu. Výsledkem jsou o 30 % nižší teploty a třikrát tišší provoz než u referenčních modelů. Specialitou je technologie ASUS FanConnect, která využívá konektory pro ventilátory řízené grafickým jádrem, a tím poskytuje dodatečné cílené chlazení.

Skvělý herní zážitek si můžete dopřát s komponentami od firmy Asus
i Zdroj: DOTA2.cz

ROG Strix GeForce GTX 1080 umožňuje přizpůsobení herního systému pomocí RGB osvětlení Aura a modulárního krytu. Provedení podporující virtuální realitu prostřednictvím dvou portů HDMI umožňuje hráčům, aby měli ke svému PC neustále připojena zařízení pro zobrazení virtuální reality.

Kartu si můžete předobjednat na Alza.cz, ZDE

ASUS ROG Swift PG348Q

ASUS představil širokoúhlý zakřivený monitor Republic of Gamers (ROG) Swift PG348Q. Tento 34" model nabízí QHD rozlišení (3 440 × 1 440) s poměrem stran 21 : 9, který je vhodný pro panoramatické hraní. Monitor, který získal ocenění 2016 CES Innovation Award, se vyznačuje bezrámovým designem a povrchovou úpravou v titanově šedé barvě s oranžovo-červenými motivy a také integrovanými světelnými efekty ROG na stojanu. Kromě toho disponuje Swift PG348Q obnovovací frekvencí 100 Hz a technologií NVIDIA G-SYNC zaručující součinnost s grafickou kartou a tím i plynulé hraní.

Skvělý herní zážitek si můžete dopřát s komponentami od firmy Asus
i Zdroj: DOTA2.cz

Swift PG348Q je novou vlajkovou lodí v nabídce herních monitorů ASUS ROG, kam dále patří 27“ modely ROG Swift (PG278Q, PG279Q a PG27AQ).

Všechny modely můžete zakoupit na Alza.cz, ZDE

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama