Slavnostní vyhlašení ankety Midaska 2014
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Slavnostní vyhlašení ankety Midaska 2014

Slavnostní vyhlašení ankety Midaska 2014

Kovajda

Kovajda

11. 1. 2015 20:39

Pojďme se společně podívat, kdo v této prestižní anketě popularity vyhrál letos.

Reklama

Že je ta anketa velmi prestižní a jde v ní fakt o hodně soudím z toho, že třeba takový Lapso hlasoval ze svých 4 accountů a pro jistotu ještě další 3 založil, protože sedm je víc než šest.. Je neděle a jsem docela línej, tak jsem to jen tak rychle projel a anketa za podvádění a hlasování z vícero accountů stála minimálně ještě raNymu, Cajkymu a MCB. Hlasy jsme promazali, mulťáky zabanovali a můžem se přesunout k hlavní náplni programu - Rozdávání ikonek!

 

Slavnostní vyhlašení ankety Midaska 2014
i Zdroj: DOTA2.cz

 

Při pohledu na výsledky mi pár vlasů zešedivělo a protože Vám nepřeju něco podobného zažít, rozhodl jsem se, že vytvořím kvalitní jednočlennou porotu, která se po boku výsledků popularity pokusí i o objektivní náhled na věc..

"Zajímavé" výsledky osobně připisuju tomu, že jediná newska týkající se našich týmů je o tom, že na naše poměry Tier 2 tým bojoval v "evropském" turnaji, který má úroveň DSM, což zapříčinilo, že široká (nic proti, taky mám pár kilo navíc) veřejnost, která scénu tolik nesleduje, máš dost zkreslené představy. :-)

 

Celkem přišlo 359 vyplněných hlasovacích lístků, ikonku dostane ten, kdo se podle hlasu lidu umístil na prvním místě, nově vzniklá porota na to nemá vliv.

 

I. Tým roku

1. Tým Papagaj (89 hlasů)

2./3. Podkoní a Žák (77 hlasů)

2./3. Your Family (77 hlasů)

 

Názor poroty: Za rok 2014 by si umístění na prvním místě určitě zasloužil tým Podkoní a Žák. Dávno, dávno jest tomu, kdy se jim přezdívalo Mambosovci, všichni udělali velký kus cesty, vydrželi spolu, sehráli se a teď naše malé zemičky reprezentují i na mezinárodním poli, kde se v EIZO cupech a BigPoint Battles už skoro pravidelně dostávají do gridu. O tom, že jim nikdo nedokáže konkurovat v československé lize ani nemluvě.

 

II. Carry roku

1. Cajky21 (139 hlasů)

2. ShapeYourMind (86 hlasů)

3. Miško aka macbul (72 hlasů)

 

Názor poroty: Co se týče výkonů na mezinárodním poli, vyhrál by z nominovaných určitě Miško. Momentálně u nás není carry, ze kterého by si všichni sedli na prdel - Vilík přešel na supporty, ide nehraje "competitivně", těžko říct, možná by se sem dal ještě narvat son1, i když ve family bohužel dlouho nevydržel. Co si budem povídat, letos hlasování v týhle kategorii bylo těžký a nezávidím vám ho.. :)

 

III. Midař roku

1. Tipek (76 hlasů)

2./3./4. Mambos (44 hlasů)

2./3./4. craNich (44 hlasů)

2./3./4. Maminečka (44 hlasů)

 

Názor poroty: Mambos nebo craNich, oba se dlouhodobě drží na špici našich midařů, reprezentují nás v zahraničí a když je vidíme v akci proti evropský týmům, jsme pyšní, že jsme taky čechoslováci. :-)

 

IV. Offlaner roku

1. JohnnyCryptoN (164 hlasů)

2. Papagaj (90 hlasů)

3. Jazzfana (38 hlasů)

 

Názor poroty: Porota výjimečně souhlasí s vox populi, jednoznačně Johnny. Na začátku roku byl přiveden na naši scénu díky zavedení leaderboardu Mírou Koníčkem (<3) a stihl zaznamenat úspěch v podobě druhého místa na LC, teď (doufám, že ještě furt xD) hraje v zahraničním týmu a daří se mu i tam. Stal se jedním z nejoblíbenější streamerů co se počtu diváků týče, protože nejenom, že dobře hraje, ale snaží se s diváky i komunikovat a v poslední době pro ně občas napíše i nějakou guide.

 

V. Support roku

1. Rejd (153 hlasů)

2. Kuře (84 hlasů)

3. Vilík (51 hlasů)

 

Názor poroty: Kuře. Dlouhodobě jeden z nejlepších na naší scéně, každý, kdo po jeho boku kdy měl tu čest supportit, si ho chválí, jak moc se od něj i za krátký čas dokázal naučit a co si budem povídat, bejt na prvním místě mezi čechy a slováky v leaderboards určitě není jen tak.

 

VI. Objev roku - Tým

1. Tým Papagaj (152 hlasů)

2. Adorable Gamers (87 hlasů)

3. Honzíkova cesta (67 hlasů)

 

Názor poroty: Porota chtěla hlasovat za KoS, kteří se sice dle hlasu lidu neumístili na stupních vítězů, protože se během jediného roku tak zlepšili, že drancují místní DSM a haste cupy kdykoliv se přihlásí, ale vzhledem k tomu, že je Lapso podvodník a hlasoval ze sedmi accountů, si místo naší zmínky zaslouží leda zatracení a z toho velkého smutku radši porota nikoho jinýho vybírat nebude.

 

VII. Objev roku - Hráč

1. JohnnyCryptoN (165 hlasů)

2. Pes.Nr (78 hlasů)

3. ShapeYourMind (70 hlasů)

 

Názor poroty: Tady je to složitější, kromě psa, kterej není žádnej objev, protože dělal big plays už na districtu v minulým roce, si to zaslouží všichni tři (Johnny, SYM i Predi). Osobně by porota volila SYMa, protože ač někdy dává dost výrazně na jevo, že ještě nedosáhl plnoletosti, skill mu nikdo neodpáře a je to v 70% času i super hodnej kluk. <3

 

Zbytek je už čistě o popularitě a tak se porota zdrží komentářů.

 

VIII. Offline akce roku

1. LanCraft (188 hlasů)

2. District (131 hlasů)

3. Ohrozim (40 hlasů)

 

IX. Online akce roku

1. Cz/Sk liga (129 hlasů)

2. Vánoční turnaj (78 hlasů)

3. Gold Rush (66 hlasů)

 

X. PoV streamer roku

1. Rejd (187 hlasů)

2. JohnnyCryptoN (97 hlasů)

3. Pes.Nr (73 hlasů)

 

XI. Komentátor roku

1. AR Studio (224 hlasů)

2. Rejd (68 hlasů)

3. Pes.Nr (41 hlasů)

 

XII. Staff roku

1. Kovajda (112 hlasů)

2. Neficek (101 hlasů)

3. Ankerek (90 hlasů)

Shoutout poroty: Ankerek - já bych se na vás vykašlal po čtvrt roce, on už jede snad pátej..

 

XIII. Drama/trapas roku

1. Dody - Gold Rush (192 hlasů)

2. Marty - finále LC (167 hlasů)

Ikonky můžete očekávat v průběhu zítřka. :)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama