Souhrn druhého hracího dne
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Souhrn druhého hracího dne

Souhrn druhého hracího dne

Kovajda

Kovajda

18. 4. 2020 15:13

Máme za sebou druhý herní den, pojďme si rozebrat jak z mých predikcí vyrovnaných her nakonec skoro nic nebylo.

Reklama

Sampi vs Brute

 

Early game Brute byl díky picku hodně silný, v jednu chvíli bylo skóre dokonce 8:1 v jejich prospěch. I přes na první pohled velkou nevýhodu, co se killů týče, se Sampi dařilo udržet krok ve farmě i levelech a fightem, ve kterém si Supream dal triple kill, se jim podařilo skóre trochu napravit. Netrvalo to dlouho a po tom, co si zajistili roshe, se Sampi rozhodli ukázat sílu svého push picku a natvrdo se v plné síle pustili do midové linky Brute. Massfight, který při defování vznikl, přinesl Supreamovi rampage. Z prvních relativně vyrovnaných 15 minut, vzala hra rychlý spád a během pěti minut bylo hotovo. Závěrečná tabulka jasně ukazuje, proč byl porotou Supream zvolen jako MVP zápasu.

 

Souhrn druhého hracího dne
i Zdroj: DOTA2.cz

 

Lutea vs NecroRaisers

 

Lutea se svým fast push pickem podpořeným hlavně nafarmenou Krobeluskou z midu srovnala se zemí všechny venkovní věže NecroRaisers během prvních 15 minut hry a po pickoffu alcheho se pustili do báze NecroRaisers. NR se díky buybacku Alcheho podařilo pěkně defnout a posbírali několik důležitých killů a zadělali na comeback. Bohužel ze zadělání nakonec nic nebylo, v dalším fightu je Lutea přejela a když se opřela o tier 3 věž, tak to NR napsali. MVP vote zaslouženě vyhrál craNich.

 

Souhrn druhého hracího dne
i Zdroj: DOTA2.cz

 

eSuba vs Inaequalis Rozbíječi

 

Laning fáze vypadala pro Rozbíječe docela slibně, Monkey podle předpokladů na midu přefarmoval Embera a dokonce se mu i jednou povedlo poslat ho před šestým levelem do báze. Nadšení ale dlouho nevydrželo, když pak přišli emberovi na pomoc Dark Seer s Grimem, bylo po srandě. Ember se svým Flame Guardem v kombinaci s Ion shellem tam v Surge stále vesele pobíhal, občas se ještě Grimovi povedlo přidat Ink Swell a Ember byl doslova k nezastavení. Když to konečně vypadalo, že NR sundají Embera a comebacknou, o vlásek unikl smrti, eSuba otočila fight a bylo to hře. Bylo těžké vybrat tady MVP mezi BOOMem a Adem, nakonec to vyhrál Ade.

 

Souhrn druhého hracího dne
i Zdroj: DOTA2.cz

 

Hippomaniacs vs GoGame Dogs

 

Díky Cechiho účasti na panelu byli Dogs oslabení. Na pomoc jim přispěchal Christmess, který hrál supporta, čímž posunul Vilika na carry a Jendu na mid.

 

Poslední hra přinesla velkou změnu - nebyla to dvacetiminutovka. Krásná vyrovnaná hra z obou stran, chvílu to vypadalo, že mají navrch Hippo, potom zase Dogs. Ve dvacátépáté minutě přišel důležitý massfight u roshana, kde se Hippo podařilo zabít většinu Dogs a zajistit si tak aegis. Přeživší z Dogs se pokusili ještě roshe zdržet a odvrátit, ale nakonec tam poumírali taky. Aegis potom Hippos dobře využili na midu ve fightu, kde zabili všechny nepřátele.

 

Potom následovala zase back and forth fáze, kdy se střídavě nechali odchytit hráči z obou týmů. Z těchto potyček vyšli vítězně Hippos, kterým se podařilo ve 36. minutě pushnout mid. Po tom, co se Vilda nechal po třicátépáté pickoffnout, dali Hippos dalšího roshe a zakončili midem. Všichni z Hippos hráli skvěle, nakonec MVP vyhrál scream.

 

 

Souhrn druhého hracího dne
i Zdroj: DOTA2.cz

  

Příští sobotu se můžeme těšit na následující zápasy:

25.4. 16:00 Brute vs Inaequalis Lutea
25.4. 17:15 Inaequalis rozbíječi vs Hippomaniacs
25.4. 18:30 eSuba vs Dogs
25.4. 19:45 NecroRaisers vs Sampi
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama