SteelSeries se stává oficiálním partnerem největšího esportového turnaje The International
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek SteelSeries se stává oficiálním partnerem největšího esportového turnaje The International

SteelSeries se stává oficiálním partnerem největšího esportového turnaje The International

Komerční sdělení
4. 10. 2021 16:00

Značka SteelSeries se stává oficiálním partnerem a oficiální značkou periferií největšího Dota 2 turnaje, slavného The International.

Reklama

Značka poskytne hráčům řadu herních myší, klávesnic, headsetů a dalšího příslušenství. Původně si mohli fanoušci samotné produkty i osahat na místě konání, bohužel na stadion v Bukurešti vpuštěni nebudou. Naštěstí SteelSeries na Twitchi hodlá streamovat výjimečné situace, informace a zajímavosti z turnaje.

U příležitosti šampionátu uvádí SteelSeries také limitovanou edici podložky pod myš QcK Prism XL. K dispozici je také klasická varianta QcK Prism Cloth XL.

SteelSeries se stává oficiálním partnerem největšího esportového turnaje The International
i Zdroj: DOTA2.cz

SteelSeries má bohatou historii, od roku 2013 je součástí The International, podporuje týmy a spolupracuje s vývojářem hry Valve na další podpoře komunity hráčů Dota 2. U příležitosti 10. výročí této prestižní akce je SteelSeries také partnerem dvojnásobných šampionů Red Bull OG a jednoho z nejuznávanějších týmů světa T1.

Oficiální partnerství je dalším milníkem ve 20leté historii značky SteelSeries, která je dlouhodobě vnímána jako značka vybavení pro profesionální hraní. Profesionální hráči vyhráli s produkty SteelSeries více finančních odměn než s jakoukoli jinou značkou. SteelSeries pokračuje s investicemi v oblasti esportu a celého herního ekosystému, který pomohla vytvořit. Začátkem letošního roku se partnersky spojila s T1 Entertainment & Sports a esportovým týmem Mercedes-AMG Petronas.

2021 je také rokem, kdy světlo světa spatřila nová řada Prime určená pro esport a navržená s jediným cílem: vítězstvím. Produkty Prime reprezentují lehké, propracované a maximálně efektivní myši a sluchátka. Kladou důraz na výkon bez zbytečností. Na jejich vývoji se podílelo více než 100 profesionálních hráčů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama