T1 a Vici Gaming zabojují o udržení se na TI10
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek T1 a Vici Gaming zabojují o udržení se na TI10

T1 a Vici Gaming zabojují o udržení se na TI10

Shovelmeister

Shovelmeister

14. 10. 2021 18:09

Vyřazovací fáze The International 10 se blíží k polovině a nás čeká důležitý zápas ve spodní části pavouka mezi korejským týmem T1 a Číňany z Vici Gaming.

Reklama

Korejská organizace T1 není od loňska známá pouze pro svou League of Legends sekci. Její Dota 2 tým se během jara dostal mezi světovou elitu a na kyjevském AniMajoru dosáhl na zatím svůj největší úspěch - bronzovou medaili. Poté navíc získali svou první mezinárodní trofej na ESL One Summer 2021. Na TI se jim podařilo postoupit do upper bracketu díky důležitým vítězstvím nad Alliance a favorizovanými Virtus.Pro. Ve vyřazovací fázi nestačili v prvním kole na hlavní favority turnaje PSG.LGD 1:2 a následně zvládli s přehledem porazit Alliance v lower bracketu.

Sestava T1

  1. Nuengara “23savage” Teeramahanon
  2. Karl “Karl” Baldovino
  3. Karlo “Kuku” Palad
  4. Kenny “Xepher” Deo
  5. Matthew “Whitemon” Filemon

Vici Gaming jsou jedním ze tří čínských týmů, který si stále v turnaji zachoval život. Ve skupině B skončili třetí se skóre 10-6, čímž se vyrovnali týmům Secret a Spirit. Jejich úvodní utkání upper bracketu jim ale nevyšlo a jen těsně podlehli Virtus.Pro 2:1. Poté spadli do spodního pavouka, kde narazili na Evil Geniuses. První mapu vyhráli s přehledem EG a pro Vici Gaming nevypadala situace vůbec dobře. V nervydrásající druhé hře se jim nakonec podařilo chytit a zabít Razora bez výkupu, díky čemuž mohli ihned zaútočit na nepřátelský trůn a vynutit si rozhodující mapu. Na ní udělali daleko méně chyb než soupeři a i přes fakt, že bojovali proti velmi nafarmenému Troll Warlordovi, dokázali zachovat klid a postupně EG obehrát.

Sestava Vici Gaming

  1. Yang “Poyoyo” Shaohan
  2. Zeng “Ori” Jiaoyang
  3. Ren “Old Eleven” Yangwei
  4. Xiong “Pyw” Jiahan
  5. Ding “Dy” Cong

V nadcházejícím zápase jsou i přes cenné vítězství Vici Gaming nad EG za favority považováni spíše T1. Během roku se jim dařilo o něco více a na soupisce mají známější jména. Každopádně se očekává vyrovnaná série s rozhodující třetí mapou, kde se rozhodně bude na co dívat. Zápas začne v pátek 15. října ve 12:00 a sledovat ho budete moci na oficiálním streamu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama