The International 10 odložen, ale Battle passu se dočkáme!
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek The International 10 odložen, ale Battle passu se dočkáme!

The International 10 odložen, ale Battle passu se dočkáme!

Smudla

Smudla

10. 5. 2020 09:55

Valve se rozhlodlo z důvodu COVID-19 odložit TI na neurčito. Je pravděpodobné, že se bude konat až v roce 2021. Stockholm si tak na svůj TI bude nejspíše muset počkat.

Reklama

Švédsko 
The International 10 odložen, ale Battle passu se dočkáme!
i Zdroj: DOTA2.cz

Stockholm, hlavní město Švédska, se mělo stát dějištěm jubilejního TI10. Mělo se jednat o velký návrat hlavního svátku Doty na evropskou půdu a nyní je otázkou, jestli se dalšího evropského TI vůbec dočkáme. Švédsko je možné označit za Evropskou kolébku eSportu, je to země kde začal legendární Dreamhack v roce 1997 a velká řada slavných hráčů a organizací pochází právě ze Švédska. 

The International 10 odložen, ale Battle passu se dočkáme!
i Zdroj: DOTA2.cz

Koho bychom mohli vidět na TI ve Švédsku?

Krom hojného počtu aktivních T1 švédských hráčů můžeme očekávat, že se ukážou i legendy jako PPD, Loda nebo AdmiralBulldog a k poslechu a tanci na afterparty může zahrát Basshunter.

Vzhledem k tomu, že organizace Ninjas in Pyjamas je švédská, mohli bychom se tak dočkat i velké podpory ze strany domácího publika pro současnou NIP Dota 2 sekci, ve které hrají Ondřej "Supream^" Štarha a Jonáš "SabeRLight-" Volek. Tedy pokud se jim podaří na TI kvalifikovat a nebude se hrát bez publika.  

TI10 odložen na 2021? 

Vzhledem k poslední novince ze strany Valve na blogu to vypadá že TI 10 je odložen na neurčito.

After extensive consideration of the global health emergency stemming from COVID-19, we have made the difficult choice to delay The International. We have been exploring various date possibilities, but it is likely that the event will need to happen in 2021. Given the highly volatile landscape for local gathering restrictions, virus trajectory, and global travel policies, we don’t expect to have enough confidence to communicate firm dates in the near future. In the meantime, we are working on restructuring the DPC season for the fall, and will be providing more information as soon as we have it.

Ale na všem zlém je třeba hledat něco dobrého a proto se můžeme těšit na pár extra týdnů battlepasu.

The 10th International prize pool will be funded by 25% of sales of the next Battle Pass, which we are planning to release soon instead of closer to the event itself. However, with our team working from home and things taking longer to complete, the release date of the Battle Pass will be at least a couple of weeks later than usual.

A co na to říkáte vy? Už jste měli naplánovanou dovolenou a koupené airbnb ve Stockholmu? 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama