TNC Predator ovládli ESL One Hamburg 2019
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek TNC Predator ovládli ESL One Hamburg 2019

TNC Predator ovládli ESL One Hamburg 2019

NewMattress

NewMattress

29. 10. 2019 18:16

Poměrně suverénním způsobem si tým TNC Predator podmanil turnaj ESL One Hamburg 2019, ve kterém ve finále porazil Gambit Esports poměrem 3-2. Na třetím místě se umístila nová formace týmu Alliance.

Reklama

Poté, co TNC Predator ovládli svoji základní skupiny poměrem 9 výher a 1 prohra, dotáhli svoje tažení k celkovému vítězství. V průběhu play-off (až na finále, kdy porazili Gambit Esports 3-2) neztratili ani jednu mapu, čímž jen potvrdili svoji dominanci. V jejich stínu tak zůstali právě druzí umístění, kteří se ve skupině umístili hned za nimi a jak v semifinále, tak i ve finále opět podlehli jen a pouze TNC Predator. Za zmínku stojí zejména pozoruhodné výkony jejich midaře „gpk“ (Gambit Esports), který předváděl obdivuhodné výkony. Vypadá to tak, že se na scéně CIS vedle Virtus.pro rodí další velký tým, který se zároveň dokázal na rozdíl od slavnějších Virtus.pro probít přes kvalifikaci na první major DPC sezóny.

 

Dalším turnajem již bude úvodní minor DPC sezóny DOTA Summit 11, kde bychom opět mohli sledovat oba hráče z československé komunity – Saberlighta a Skitera. Turnaj se koná 7. – 10. listopadu v americkém Los Angeles. Prozatím je známo 7 týmů z osmi, kdy se stále čeká na oznámení doplnění uvolněného místa po Virtus.pro, kteří se rozhodli odhlásit z turnaje z důvodu potřeby většího prostoru potřebného pro sehrání jejich nové sestavy.

 

Celkové pořadí turnaje a jednotlivé finanční odměny:

TNC Predator ovládli ESL One Hamburg 2019
i Zdroj: DOTA2.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama