Třetí kolo ligy začne za pár hodin
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Třetí kolo ligy začne za pár hodin

Třetí kolo ligy začne za pár hodin

Kovajda

Kovajda

25. 4. 2020 09:24

Podíváme se na to, co nám dnešek naservíruje..

Reklama

1. zápas dne - Inaequalis Rozbíječi vs Hippomaniacs (16:00)

 

Hippos nám minulý týden ukázali, že není radno je podceňovat, když si poradili s Dogs, uvidíme, jak dlouho jim ta vítězná vlna vydrží. Rozbíječi teď už vědí, že není radno si s Hippos zahrávat a udělají vše pro to, aby si spravili chuť po prohře z minulého týdne. Stát se ale samozřejmě může cokoliv, přecejen to jsou bo1čky a oba týmy mají do dnešního zápasu velkou motivaci.

 

2. zápas dne - Team Brute vs Lutea (~17:15)

 

I Brute si budou chtít spravit chuť po hořké porážce z minulého kola a s největší pravděpodobností si také na Lutee smlsnou. Uvidíme, jestli Lutea dokáže překvapit, post underdoga má své výhody.

 

3. zápas dne - eSuba vs Dogs (~18:30)

 

Pro mě osobně asi nejzajímavější zápas dneška - Na jedné straně eSuba, která nasadila laťku hodně vysoko a stále si ji drží, na straně druhé Dogs, kterým tento týden nebude chybět hvězdný Cechi a budou tedy v plné síle a připraveni udělat vše pro to, aby dohnali ztrátu z minulého týdne.

 

4. zápas dne - NecroRaisers vs Sampi (~19:45)

 

I když mám kluky z NecroRaisers hodně rád, pořád je tenhle zápas největší favorit proti nejčernějšímu koníkovi soutěže, takže se bojím, že to bude jen dezert na závěr dnešního dne. 

  

Jak na to tak koukám, tak bych tu analogii s dezertem mohl rozšířit. Rozbíječi a Hippos nám udělají pěkný předkrm a naladí nás na dnešní, třetí kolo, Brute vs Lutea bude polívečka, která nám krásně zahřeje bříško a následovat bude zápas, o kterém se domnívám, že bude tím hlavním chodem a nakonec přijde ta jednohubka, třešnička na dortu - zase budeme moct vidět dosud nedotknutelný tým, Sampi, v akci.

 

Do komentátorských stoliček dnes usednou Offak s Alckorem, na panelu je doplní Džejdy, JohnyEbola a C1bas3k.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama