V 6. kole Sazka eLEAGUE se odehraje boj o záchranu
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek V 6. kole Sazka eLEAGUE se odehraje boj o záchranu

V 6. kole Sazka eLEAGUE se odehraje boj o záchranu

Shovelmeister

Shovelmeister

24. 9. 2021 21:55 1

Skupinová fáze Sazka eLEAGUE se blíží k předposlednímu kolu. Nejdůležitějším zápasem kola bude duel týmů L2P a Mindcat Esports, které jsou na spodku tabulky a pokud se chtějí vyhnout baráži, musí vyhrát.

Reklama

Mindcat Esports stále čekají na své první vítězství v největší česko-slovenské Dota 2 soutěži. V prvních čtyřech utkáních narazili na všechny favority, tedy Hippomaniacs, eSubu a Rozbíječe, proto se nedá řici, že by byli jasnými outsidery ve všech ostatních utkáních. K jejich smůle nemohli v duelu s GO GAME Dogs nastoupit v plné síle, a tak jsou zatím bez bodu. Pro Mindcat Esports je důležitá hlavně přátelská atmosféra a dobrá souhra a ačkoli se nejedná o papírově nejlepší hráče na našem území, rozhodně jsou dost dobří na to, aby potrápili většinu konkurentů.

Sestava Mindcat Esports

  1. Jan “honzajss” Zeman
  2. David “hali” Braný
  3. Theodor “T.J.” Táborský
  4. Šimon “Saymon” Pavlas
  5. Marek “Speedy” Kazetsky

L2P na tom po čtyřech zápasech také nejsou co se týče výsledků nejlépe a porážka Mindcat Esports by jim pravděpodobně vynesla setrvání v lize. Dosud zvládli porazit pouze GO GAME Dogs, se kterými jsou momentálně na dělené 6.-7. příčce. Skillově jsou s posledním týmem tabulky na podobné úrovni, a tak se čeká napínavá a dlouhá hra. Určitě se můžeme těšit na zvláštního carry hrdinu v podání Sammiho, který se nebojí hrát doslova cokoli, čímž je na naší scéně pověstný.

Sestava L2P

  1. Samuel “Sammi” Frajka
  2. Filip “Nerothoz” Hrdina
  3. Matěj “Random” Hruška
  4. Matěj “Larfa” Posker
  5. Filip “Laograc" Kurovský

Hrací den začne klasicky v sobotu 25. září od 14 hodin a veškeré dění budete moci sledovat na oficiálním streamu. Utkání mezi Mindcat Esports a L2P přijde na řadu až jako poslední, přibližně v 17:45.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama