V závěrečném kole Sazka eLEAGUE vyzvou Rozbíječi sesterskou organizaci Lutea
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek V závěrečném kole Sazka eLEAGUE vyzvou Rozbíječi sesterskou organizaci Lutea

V závěrečném kole Sazka eLEAGUE vyzvou Rozbíječi sesterskou organizaci Lutea

Shovelmeister

Shovelmeister

1. 10. 2021 15:47

Závěrečné kolo Sazka eLEAGUE se odehraje již tuto sobotu. Rozhodne se v něm, které týmy soutěž opustí a do jaké fáze vyřazovacího turnaje postoupí ty ostatní.

Reklama

Skupinová fáze podzimního splitu největší tuzemské Dota 2 soutěže se blíží ke konci, stále však ještě není zdaleka rozhodnuto, které týmy se s ligou rozloučí a do jaké úrovně vyřazovacího pavouka se podívají ty ostatní.

Nejdůležitějším zápasem kola bude souboj týmů Inaequalis.Rozbíječi a Lutea. Obě organizace mají ambice postoupit do Upper Bracketu vyřazovací fáze, čemuž je blíže právě Lutea s 12 body. Ačkoli by před podzimním splitem do horní poloviny tabulky zařadil jen málokdo, převážně slovenský tým ukázal, že jednoznačně patří mezi CZ/SK elitu. Z pěti zápasů nezvládla Lutea pouze jediný, a to se současnými šampiony Hippomaniacs. Ve čtvrtém kole dokonce zvládla porazit i do té doby nedotknutelnou eSubu a nyní zaujímá 1.-3. místo v tabulce.

Sestava týmu Lutea

  1. Mário “Mawox” Hatványi
  2. Daniel “Cechi” Čechmánek
  3. Dávid “YellowPanda” Šandala
  4. Michal “Zvermuted” Seryj
  5. Lukáš “Lukyno” Džubek

Naopak od Rozbíječů se očekávalo po úžasných výkonech na jaře mnohem více. Skóre 3-3 sice není vyložená katastrofa, papírově ale mají na mnohem více. Dosud zvládli porazit jen týmy ze spodku tabulky, což na postup do horní části pavouka nestačí. Pokud chtějí pomýšlet na snadný průchod do finále jako v posledním splitu, nemají jinou možnost než Luteu porazit.

Sestava Inaequalis.Rozbíječi

  1. Pavel “hEmy” Absolín
  2. Tomáš “Jojka” Medvec
  3. Erik “Tsuky” Cendelín
  4. Oliver “Oli” Šimon
  5. Jan “Paloky” Blažek

Vysílání začíná v sobotu 2. října již v 11:30 na oficiálním kanálu. Na toto konkrétní utkání se můžete těšit zhruba od 14:00.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama