Valve přidá do hry novou hrdinku Marci a oznamuje pokračování DOTA: Dragon´s Blood
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Valve přidá do hry novou hrdinku Marci a oznamuje pokračování DOTA: Dragon´s Blood

Valve přidá do hry novou hrdinku Marci a oznamuje pokračování DOTA: Dragon´s Blood

Shovelmeister

Shovelmeister

16. 10. 2021 20:50

Během vysílání pátého dne vyřazovací fáze The International 10 Valve oznámilo přidání nové hrdinky do hry a druhou řadu seriálu DOTA: Dragon´s Blood.

Reklama

Nová hrdinka Marci by měla do hry dorazit ještě tento podzim. Valve udává, že se na ni můžeme těšit v následujícím velkém updatu, který přijde pravděpodobně jen pár týdnů po skončení šampionátu The International 10. Marci se stane 122. unikátní postavou, před ní byla přidána Dawnbreaker, a to 9. dubna 2021.

Marci se poprvé objevila v anime seriálu DOTA: Dragon´s Blood, kde pomáhala princezně Miraně na jejích dobrodružných výpravách. V seriálu Marci vůbec nemluví, je tedy možné, že němá bude i ve hře. Dosud o hrdince nejsou dostupné žádné další informace, ty Valve pravděpodobně zveřejní až při nadcházející aktualizaci.

Dalším překvapením bylo odhalení nové sezóny DOTA: Dragon´s Blood. Anime seriál je dostupný na Netflixu a druhá řada by měla dorazit během ledna 2022. Podle traileru by měla do seriálu přibýt Lina, jenž bude bojovat s hlavním hrdinou Davionem, dračím rytířem. Seriál se po vydání prvních osmi dílů dočkal velkého ohlasu a v některých zemích světa se dokonce držel na prvních příčkách sledovanosti po dobu několika dní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama