Valve ruší účast fanoušků na The International
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Valve ruší účast fanoušků na The International

Valve ruší účast fanoušků na The International

Shovelmeister

Shovelmeister

3. 10. 2021 11:06

Valve se kvůli rostoucí epidemii koronaviru v Rumunsku rozhodlo zrušit účast fanoušků na desátém ročníku The International.

Reklama

V Rumunsku konstantně roste epidemie nemoci Covid-19 a v Bukurešti se zavedla nová protiepidemická pravidla. To vedlo Valve k přehodnocení situace ohledně světového šampionátu The International 10, který se měl původně odehrát za přítomnosti fanoušků. Toto bude první ročník TI, který se odehraje bez účasti publika.

Všichni, kdo si koupili jakoukoli vstupenku dostanou automaticky své peníze zpět. Velká část fanoušků je však stále nespokojená vzhledem k tomu, že již měli koupené letenky, které mnohdy není možné vrátit ani prodat někomu jinému či zaplatili předem své ubytování.

Turnaj by se měl odehrát podle původního plánu se všemi účastníky na místě. Dosud se ale ještě spekuluje o neúčasti čínských týmů Aster a Invictus Gaming, v jejichž řadách se objevil Covid. Skupinová fáze začíná již ve čtvrtek 7. října a následující úterý 12. října se můžeme těšit na počátek vyřazovací fáze. Jména nových mistrů světa se dozvíme až 17. října v pozdních večerních hodinách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama