vitejte-na-novem-webu-dota2-cz
Článek Vítejte na novém webu DOTA2.cz

Vítejte na novém webu DOTA2.cz

Josef Cón

Josef Cón

1. 4. 2021 17:00 37

Ne, to není aprílový žertík. Hráči nejlepší MOBA hry - DOTAŘI, nadešel čas, abychom společně vstoupili do nové éry. Vítejte na novém webu!

Reklama

Předně bychom chtěli poděkovat za vaši trpělivost, dle dostupných statistik vidíme, že jste ani zdaleka na web nezanevřeli. Dědeček dota2.cz, na kterého navazujeme, měl poslední měsíce neodstranitelné závady a tak, pokud jste se chtěli dozvědět něco ze světa DOTA 2, jste museli projít přes security check prohlížeče. Bohužel tohoto starého psa už jsme novým kouskům naučit nemohli. Proč? Byl postaven na starých technologiích, které neumožňovaly aplikovat bezpečnostní certifikát. Navíc upgradem tohoto jádra, po analýze, kterou jsme si zpracovali, by došlo k rozboření webu a okamžitému zániku. A to jsme nechtěli dopustit.

Ale dost bylo minulosti, nastupuje nová, lepší budoucnost!

Postupnými kroky se v kalendáři blížil termín vyhrazený pro refresh našeho a hlavně vašeho milovaného webu. A dnes trochu netypicky 1. 4. 2021 na apríla jdeme s kůží na trh.

Web logicky prošel výrazným redesignem s primárním důrazem na redakční servis a velkým plusem je pochopitelně jeho responzivní chování. Schválně si nyní otevřete web na mobilu, no není to nádhera? :)

Zachovali jsme pro vás kompletní novinkovou/článkovou historii a také uživatelský účet každého z vás. Pokud jste byli registrovaní tak neváhejte pokračovat přihlášením se „starými“ údaji, příp. požádejte o nové heslo pokud si jej nepamatujete.

Nový web prošel změnou grafické identity, kterou ale vzhledem k ochranné známce hry neprezentuje „logo“, ale jen nápis/název/označení využívající font Rowdies - vlastně ani nevíme proč, ale z několika návrhů, se kterými nám pomohl také renomovaný tvůrce Tomáš Vachuda, nám právě tento font padl do oka a jednohlasně jsme se na něm shodli. Líbí se vám také?

Vzhledem k daleko lepší uživatelské přívětivosti redakčního systému (ten starý byl mnohými označován za pohřebiště aktivních redaktorů pozn. red.) očekávejte obsáhlejší, kvalitnější a pravidelnější novinkový servis. Tímto také vyzýváme ty z vás, kteří mají chuť se podílet na dalším chodu DOTA2.cz, neváhejte nám napsat na mail vojtech.hajek@grunex.com, jaký obsah chcete vytvářet či jakou aktivitu provozovat.

Jsme otevření vaší zpětné vazbě

Víme, že pár věcí ze starého webu zmizelo, ale vězte, že tato rozhodnutí se zakládala na různých faktech a okolnostech, a proto v komentářích pod tímto článkem přivítáme jak konstruktivní kritiku současného stavu, tak vaše náměty na zlepšení do budoucna.

Děkujeme za přízeň

GL & HF

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama