Výsledky americké a čínské kvalifikace na Frankfurt Major
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Výsledky americké a čínské kvalifikace na Frankfurt Major

Výsledky americké a čínské kvalifikace na Frankfurt Major

Bartoval

Bartoval

14. 10. 2015 22:37
Reklama

Máme zde zhodnocení Americké a Čínské kvalifikace Frankfurt Major. Dostali se snad vaši favorité do čela tabulky nebo se jim nedařilo? Nedávno skončilo play-off, ze kterého postoupily vždy dva týmy. Teď se jdem podrobně podívat, jak to celé probíhalo.

Amerika

Americké play-off začalo zápasem Elite Wolves proti Team Unknown. První utkání E.Wolves Unknown nedalo absolutní šanci a po zničení všech barracksů vyhráli. Další hru odpovědělo Unknown nádhernou taktikou a při teamfightech se pořádně ukazovala. E.Wolves se snažilo také, ale na výhru to nestačilo a Unknown vyhrálo. Finální hra patřila opět Unknown, které opět mělo skvělou strategii a díky ní se jim podařilo vyhrát téměř každý teamfight. Nakonec opět vyhrálo a postoupilo do dalšího kola.

Po výhře si to Team Unknown rozdal proti Cloud 9, které vyhrálo v zápasu proti Digital Chaos. Tento zápas se rozvíjel velmi pomalu, ale C9 vedlo na push a také i díky tomto vyhrálo tuto hru po tom, co Unknown nezvládlo ubránit poslední barracksy a na spodní lince prohrálo teamfight.

Cloud 9 obhájilo své jméno a při výhře 2:0 se dostalo na první místo tabulky Americké play-off.

Týmy Team Unknown a Digital Chaos se utkaly o post druhého postupujícího týmu. Po dvou velmi dlouhých a vyrovnaných zápasech vyhrálo a postoupilo Unknown.

 

Výsledky americké a čínské kvalifikace na Frankfurt Major
i Zdroj: DOTA2.cz

Čína

Čínská skupina play-off začal téměř stejně a proto bylo těžké sledovat oba zápasy zároveň. Každopádně se jednalo v první řádě o opravdovou podívanou, jelikož se zde utkaly velmi dobré týmy.

První zápasy play-off začaly téměř stejně a tak bylo těžké je společně sledovat. Proti sobě se utkalo Newbee a Newbee Young a chvíli po začátku zápasu Invictus Gaming a  Wings Gaming. Nejdříve se podíváme zpět k zápasu iG proti WINGS. Ze začátku se vyvíjela tato hra velmi pomalu, ale první vítězství nakonec získalo WINGS. Druhá hra byla opět pomalejší, ale vedlo spíše iG, které dokázalo porazit WINGS, jelikož nedokázali ubránit základnu, kvůli snaze pushnout vrchní linku. Poslední zápas byl nakloněný spíše pro iG a to také vyhrálo a postoupilo do dalšího kola.

V následujícím souboji v první hře Newbee nedalo iG žádnou šanci a díky několika krásným teamplayům se jim podařilo vyhrát během velmi krátké doby. Druhá hra byla opravdu dlouho vyrovnaná, ale po snaze pushnout od iG se Newbee ,díky výhře teamfightů na vrchní a pak i prostřední lince, dostalo do perfektní pozice a protoře iG nemělo možnost buybacků NewBee lehce pushnulo spodní linku až k Ancientu a iG vzdalo hru. Tak se dostalo Newbee na vrchol tabulky a postupuje do finále Frankfurt Major čínské play-off.

Ze skupiny týmů, které prohrály se do rozhodujícího kola dostalo iG a NewBee Young. Následně tým iG ukázal, co v něm je a dostal se na místo druhého postupujícího týmu tabulky.

 

Výsledky americké a čínské kvalifikace na Frankfurt Major
i Zdroj: DOTA2.cz

 

 

Těmito dvěma kvalifikacemi a čtyřma postupujícími týmy se nám uzavřela šestnáctka, která se 16. - 21.11.2015 utká o 3 miliony dolarů v turnaji Frankfurt Major.

Týmy to jsou následující:

Evil Geniuses - pozvaný

CDEC Gaming - pozvaný

LGD-Gaming - pozvaný

Vici Gaming - pozvaný

Vega Squadron - pozvaný

Team Secret - pozvaný

Virtus.Pro - pozvaný

EHOME - pozvaný

Cloud9 - americká kvalifikace

Team Unknown - americká kvalifikace

Mineski - JV asijská kvalifikace

Fnatic - JV asijská kvalifikace

Newbee - čínská kvalifikace

Invictus Gaming - čínská kvalifikace

(Monkey) Business - evropská kvalifikace

Alliance - evropská kvalifikace

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama