Změny na CZLAN Challenge 2015
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Změny na CZLAN Challenge 2015

Změny na CZLAN Challenge 2015

Sir.Zukov

Sir.Zukov

14. 4. 2015 09:15

Již pouhých několik víkendů nás dělí od startu prvního ročníku akce CZLAN Challenge 2015 a je nejvyšší čas oznámit změny a novinky, ke kterým jsme byli nuceni přistoupit v průběhu příprav této události.

Reklama

Největší a také nejzásadnější změnou je přesunutí místa konání celé akce. Protože se na turnaj přihlásilo více účastníků a týmů než kolik mohl pojmout stávající prostor, rozhodlo se akci přestěhovat. Po velkém úsilí organizátorů se podařilo zajistit vhodné prostory, v nedaleké obci Modlany – Věšťany.

Přesněji:

Věšťany 33, Modlany, 415 01, okres Teplice (50.6452800N, 13.9006717E)

odkaz na http://mapy.cz

Přesunutím LAN Párty do výše zmíněné lokace sebou přineslo i několik velice pozitivních vlastností celé události. Určitě všichni účastníci ocení občerstvení v rámci kterého bude možné zajistit širší nabídku nápojů, na přání účastníků bude možné každé ráno zajistit plnohodnotnou snídani a v průběhu dne možnost objednání různých druhů jídel.  Protože celá akce je hlavně o zábavě tak trochu té zábavy hodláme přenést i do občerstvení formou výzvy proslulým LC Toustům. Naše výzva spočívá v tvrzení,  že naše tousty jsou zaručeně ty nejchutnější jaké jste kdy na nějaké LAN Párty mohly ochutnat.

Zajištění občerstvení není ale jedinou pozitivní změnou, kterou podařilo připravit. V rámci celého víkendu se pro Vás připravuje ve spolupráci s herní organizací SkillCraft doprovodný program, který nabídne zábavu všem, Dotou znaveným hráčům. Pro některé otrlejší jedince máme připraven přebor v logických hrách.

Nová lokalita konání akce je dostupná příměstskou veřejnou dopravou města Teplice, ale i přesto Vám v případě potřeby rádi organizátoři pomohou vyřešit dopravu. Za tímto účelem prosím kontaktujte organizátory akce předem na kontaktním emailu  challenge@czlan.cz.

 

Změny na CZLAN Challenge 2015
i Zdroj: DOTA2.cz

Registrace

Účast na akci je podmíněna registrací a zaplacením startovného nejpozději v den začátku akce (24.4.2015) v místě konání akce. Výše startovného pro jednu osobu je 250 Kč.

Seznam zaregistrovaných týmů

Ceny

Vítězné týmy se mohou těšit na doplňky k počítači, herní magazíny LEVEL, počítačové hry a balíčky do hry War Thunder.

Harmonogram

24.4.

16:00 Otevření sálu (příprava počítačů, registrační a technické záležitosti)

20:00 Zahájení akce (přivítání hráčů a seznámení s programem akce)

23:00 Losování zápasů (představení herních týmů, rozlosování turnajového pavouka)

25.4.

11:00 Zahájení turnaje

26.4.

11:00 Vyhlášení turnaje

13:00 Ukončení akce

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama