Máte nízký rank a chcete si zahrát vyrovnaný turnaj? Zaregistrujte se na Dota Valkyrie Cup
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Máte nízký rank a chcete si zahrát vyrovnaný turnaj? Zaregistrujte se na Dota Valkyrie Cup

Máte nízký rank a chcete si zahrát vyrovnaný turnaj? Zaregistrujte se na Dota Valkyrie Cup

Shovelmeister

Shovelmeister

12. 8. 2021 16:45

Britská organizace Dota Valkyries, která se zaměřuje zejména na začlenění žen do esportu oznámila konání svého prvního komunitního turnaje. Ten je určený výhradně pro hráče a hráčky s nízkým rankem.

Reklama

Organizace Dota Valkyries vznikla v březnu a za svůj hlavní cíl si stanovila podporu žen v esportu na všech úrovních. Nyní přichází se svým prvním turnajem, který je určen pro hráče s maximálně 4 000 body MMR.

Ve spolupráci s Women in Esports jsme nadšení, že můžeme oznámit komunitní turnaj, který se odehraje v září. Každý tým potřebuje minimálně dvě ženy, tak sežeňte kamarády a přijďte se zaregistrovat!

Soutěž se uskuteční v online prostředí během 18. a 19. září a zúčastnit se jí může až 16 týmů. V každém týmu musí být minimálně dvě ženy či “nebinární” osoby a v době registrace nesmí MMR žádného z členů týmu přesahovat 4 000 bodů. Soutěžit se bude spíše o symbolické odměny v podobě úrovní do dalšího Battle Passu. Celý turnaj bude vysílán na oficiálním kanálu Britské Esportové Asociace. Další turnaje plánuje organizace pořádat bez rankového omezení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama