Manila Major: 2. a 3. den hlavní části
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Manila Major: 2. a 3. den hlavní části

Manila Major: 2. a 3. den hlavní části

Belaar

Belaar

9. 6. 2016 17:47
Reklama

Máme za sebou dva další dny hlavní části Manila majoru. Zatím to vypadá, že turnaj nemá nic společného s minulým majorem - kromě občasných, menších chyb se nic špatného nestalo a produkční hodnota je poměrně vysoká. Odehrálo se několik velmi zajímavých her a v tomto článku vám přinášíme stručnou rekapitulaci momentálního stavu turnaje.

 

 

2. den

Druhý den se odehrály zbývající dva zápasy prvního kola upper bracketu a dva zápasy druhého kola lower bracketu. 

Upper bracket

První zápas byl mezi týmy Newbee a Digital Chaos. Proti očekávání většiny fanoušků se týmu Digital Chaos podařilo v jedné hře porazit Newbee, nicméně jako celkový vítěz se stal tým Newbee, který tím postoupil do dalšího kola upper bracketu. Tým Digital Chaos sestoupil do lower bracketu.

Poslední zápas prvního kola upper bracketu byl LGD proti Fnatic. Po první hře, kde tým LGD relativně snadno vyhrál se týmu Fnatic podařilo tým LGD překvapit pickem Medusy a Terrorblade ve stejné hře, díky čemuž se série dostala do třetí a finální hry, kde znovu zabodoval tým Fnatic a dostal se do dalšího kola upper bracketu. Tým LGD se musel spokojit se sestupem do lower bracketu.

 

Lower bracket

První zápas druhého kola lower bracketu se odehrál mezi týmy Liquid a complexity. Tým Liquid si poměrně bez potíží s týmem complexity poradil rychlým vítězstvím 2:0, čímž tento tým vyřadil z turnaje. 

Poslední zápas tohoto dne byl El Classico - NaVi vs Alliance. V první měli švédové navrch a zvítězili, nicméně ve druhé hře se situace otočila. Ze začátku hra vypadala špatně pro NaVi, Loda na Naze farmil rychle a s Radiance pushoval všechny lanes. Na straně NaVi ale úřadoval Huskar se support Oraclem, kterého se týmu Alliance nedařilo zabít. Nakonec se týmu NaVi podařilo několikrát Nagu zabít a pushnout 2 lanes raxů, což už byl jen malinký krůček k vítězství. Třetí a poslední hra byla poměrně rychlým procesem, kdy se NaVi podařilo nashromáždit track killy díky Bounty Hunterovi a po pár dobrých team fightech se propushovali k vítězství, čímž vyřadili své věčné rivaly z turnaje a postoupili do dalšího kola lower bracketu.

 

3. den

V tento den se odehrály celkem 4 zápasy - 2 zápasy druhého kola upper bracketu a zbývající dva zápasy druhého kola lower bracketu.

Upper bracket

První hra upper bracketu byl zápas mezi dvěma z nejepších týmů součanosti - OG a MVP Phoenix. OG prokázali, že mají navrch co se týče strategie i přizpůsobivosti. jelikož se jim dokázalo přizpůsobit stylu týmu MVP Phoenix natolik, že je velmi přesvědčivě poslali do lower bracketu skórem 2:0. Ve druhé hře bylo skóre dokonce 24:0 pro OG - největší shutdown v historii Valve turnajů v Dotě.

Zbývající hra druhého kola upper bracketu byla mezi týmy Newbee a Fnatic. Podobně jako předchozí zápas, v tomto zápase si tým Newbee dle očekávání většiny fanoušků vedl dobře a víceméně snadno poslal tým Fnatic do lower bracketu skórem 2:0.

 

Lower bracket

První zápas druhého kola lower bracketu se odehrál mezi týmy Digital Chaos a čínskými Vici Gaming Reborn. Byl to vcelku vyrovnaný zápas, ze kterého vyšel vítězně tým Vici Gaming Reborn. Tým Digital Chaos vypadává z turnaje.

Poslední zápas druhého kola lower bracketu byl mezi týmy LGD a Empire. Xiao8, dekorovaný veterán a bývalý TI šampion měl své protivníky dobře přečtené a kromě pár zádrhelů vyhrál jeho tým poměrně čistě 2:0, čímž vyřadil tým Empire z turnaje.

 

Co nás čeká zítra?

Zítra se můžeme těšit na 3 zajímavé zápasy, všechny z lower bracketu - 3. kolo lower bracketu a jeden zápas 4. kola lower bracketu. Ve 4:00 našeho času začne den utkáním týmů Liquid a Natus Vincere. Vítěz tohoto zápasu postupuje do dalšího kola lower bracketu, kde se na konci dne utká s týmem Fnatic. Další zápas je mezi dvěma čínskými týmy - LGD a Vici Gaming Reborn. Stream s anglickým komentářem je možno sledovat na DotaMajor Twitch kanálu. 

 

Manila Major: 2. a 3. den hlavní části
i Zdroj: DOTA2.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama