Nyní můžete podpořit dalších 22 týmů, Hippomaniacs stále chybí
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Nyní můžete podpořit dalších 22 týmů, Hippomaniacs stále chybí

Nyní můžete podpořit dalších 22 týmů, Hippomaniacs stále chybí

Shovelmeister

Shovelmeister

30. 6. 2021 21:10

Dota Supporters Club umožňuje zakoupit si balíčky hlášek, emotikonů a sprejů od vašich oblíbených týmů a tím je finančně podpořit. V nedávném updatu můžete přispět 22 dalším z nich.

Reklama

Valve v posledním updatu přidalo dalších 22 balíčků týmů z DPC lig do klienta hry, kde si je mohou zakoupit fanoušci a podpořit tak svoje oblíbené hráče a organizace. Mezi novými balíčky je i ten od týmu Undying, kde působí český offlaner Jonáš “Saberlight” Volek.

Již v minulosti přidávání balíčků provázely komplikace, ani tentokrát tomu nebylo jinak. U některých týmů je dostupná pouze bronzová nebo stříbrná verze, ačkoli týmy posílaly obsah pro všechy tři varianty. Valve navíc přidalo do hry balíček organizace Pecado Squad Gaming, která byla zabanována kvůli podvodům.

U většiny týmů si můžete zakoupit balíček ve třech verzích, přičemž polovina výtěžků z prodeje balíčku putuje přímo na účet dané organizace:

  • bronzová: 1,70 € -  odznáček týmu na profilu
  • stříbrná: 8,45 € - odznáček týmu na profilu, emotikony, spreje
  • zlatá: 16,95 € - všechny předchozí odměny, hlášky do chatovacího kolečka

Přestože první balíčky byly vydány v polovině května, stále ještě některé čekají na přidání do hry. Podle našich informací čeká balíček od týmu Hippomaniacs na zařazení do prodeje již několik týdnů a stále není jasné, kdy se fanoušci dočkají.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama