Smutný konec pro Motače: nezahrají si ani druhou evropskou ligu
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Smutný konec pro Motače: nezahrají si ani druhou evropskou ligu

Smutný konec pro Motače: nezahrají si ani druhou evropskou ligu

Shovelmeister

Shovelmeister

8. 8. 2020 12:08

Ryze český tým Motači se zúčastnil kvalifikace do největší evropské Dota 2 ligy OMEGA League. V několika zápasech předvedli velmi slušné výkony, bohužel ani to však nestačilo a z kvalifikace odcházejí s prázdnou.

Reklama

Motači v sestavě Curry, Mambos, Tipek, Muf a Sehny původně do kvalifikace nebyli ani pozvaní. Příležitosti se chopili v kvalifikaci pro severozápadní Evropu, kde nejprve dokázali porazit zcela neznámý tým By the Way, následně podlehli celku 5Comrades s poměrně známými jmény jako Exotic_Deer nebo Flash. V záchranném zápase proti ScaryFaceZ 2.0 dokázali urvat výhru 2:1 a postoupit do bojů o první a druhou divizi OMEGA League.

Smutný konec pro Motače: nezahrají si ani druhou evropskou ligu
i Zdroj: DOTA2.cz

Ve skupinové fázi hlavní kvalifikace nestačili Češi na Dendiho tým B8 ani na mezinárodní celek Tempo. Možnost na postup do Immortal divize se jim tedy definitivně rozpadla, stále však měli šanci alespoň na Divine divizi, tedy druhou ligu.

Skupina poslední šance jim dávala alespoň malou naději. Potřebovali vyhrát alespoň dvě Bo1 série, aby postoupili. Zápas s Evil Corporation vypadal velmi nadějně, Čechům se však nepodařilo hru ukončit a EC zvítězili. Podobný scénář se odehrával i v jejich posledním utkání s 5Comrades. Motači vedli, ale po několika chybách přenechali triumf soupeřům a s turnajem i OMEGA League se rozloučili.

Není ale všem dnům konec. Stále máme jedno želízko v ohni, a to Vikin.gg s Miroslavem "BOOM" Bičanem. Jeho tým skvěle zvládl skupinovou fázi a v neděli 9. 8. ve 13:00 se postaví týmu Empire. Nezapomeňte si udělat čas a přijít fandit na kanál WePlay.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama