VALVE mění plány
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek VALVE mění plány

VALVE mění plány

Marty

Marty

23. 9. 2011 05:12
Reklama

Na oficiálním blogu Doty 2 se objevil článek, ve kterém píše sám IceForg o změnách na kterých se s VALVE domluvili. Samotný článek nese název 'I Said Good Day Sir!" čili "Řekl jsem Dobrý den pane!" A ujišťuji vás, že tato novinka vám den určitě zlepší. V článku se píše, cituji.

 

V poslední době jsme byli celkem klidní, jako vždy. Naučili jsme se mnoho o tom, co, kdy a jak vypustit na povrch a tím od vás získat vaše zpětné připomínky. Představení Doty 2 na The International nám poskytlo mnoho nápadů na zlepšení hry od vás všech. Také po přečtení mnoha vašich názorů na uniknuté materiály z Doty 2 na různých fórech nám pomohlo. Po velkém přemýšlení jsme se rozhodli, že naše plány trochu pozměníme.

 

Náš první plán byl, strávit Dotu 2 v beta verzi až do příštího roku. Chtěli jsme přidávat nové funkce a pomalu zvyšovat počet hrdinů aby jsme se dostali na stejný počet jako v Dotě 1 a poté vydat Dotu 2. Ale všechna zpětná vazba, které jsme si všude všimli vypadala asi tak, že všichni chcete prostě hrát, i přes to, že seznam hrdinů není kompletní. Také jsme si všimli, že ti kteří již jsou v betě mají nutkání se s vámi ostatními dělit o různé informace a o zábavné hry, které už hráli. Takže jsme se rozhodli, že náš plán byl zkrátka hloupost.

 

A zde je nový plán: Rozhodli jsme se že nynější verzi, která byla představena na The International vypustíme mezi vás co nejrychleji jak jen to půjde. Stále máme práci, kterou musíme udělat v různých oblastech hry, takže stále jedinou možností jak se dostat do bety je přes pozvánku. Ale budeme se snažit rozesílat pozvánky v co nejkratších intervalech. Ale už zde nebudou žádná pravidla o tom, kdo co zveřejní (videa, živé vysílání, psaní návodů a ostatní). Mezitím, budeme vydávat aktualizace s novými hrdiny a funkcemi, na kterých pracujeme. Tím se zvýší i vaše zpětná vazba, která je pro nás velmi důležitá.

 

Co to znamená pro vás? Znamená to, že teď je ještě mnohem důležitější se dostat na list hráčů, z kterého my budeme pozvánky zasílat. A také pokud jste trochu talentovaní, můžete vyhrát pozvánku v různých soutěžích (GosuGamers, Playdota). Jakmile dostanete pozvánku, je jen na vás jak o hře budete mluvit, jsme zvědaví, co vymyslíte.

Do té doby se budeme snažit také torchu aktualizovat náš blog, tak se můžete těšit na nové informace.

 

Tak co? Co na to říkáte? Zlepšilo vám to náladu, jak jsem na začátku sliboval? Napište nám vaše názory do kometnářů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama