Ve druhém kole Sazka eLEAGUE nás čeká duel předchozích vítězů
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Ve druhém kole Sazka eLEAGUE nás čeká duel předchozích vítězů

Ve druhém kole Sazka eLEAGUE nás čeká duel předchozích vítězů

Shovelmeister

Shovelmeister

27. 8. 2021 17:46

Hippomaniacs se dvěma body vyzvou ve druhém kole Sazka eLEAGUE eSubu, která zatím ještě nehrála. Papírově jsou oba týmy velmi silné a očekává se napínavý a vyrovnaný zápas.

Reklama

Hippomaniacs vtrhli do prvního kola jako divoká voda. Nejprve zvládli obtížnou bitvu proti skvěle hrajícím Rozbíječům a následně s přehledem porazili i Luteu. Potvrdili tak roli adeptů na obhajobu titulu z jarního splitu a učinili přítrž debatám o tom, že bez bývalého kapitána Sehnyho nebudou zdaleka tak silní.

eSuba po jarním splitu vyměnila dva hráče, přičemž jedním z nich byl Filminy, který přešel právě k Hippomaniacs. Tím dalším byl midlaner Cechi, jehož přestup do Lutey byl nemalým překvapením vzhledem k tomu, že s ostatními hráči eSuby působil v různých týmech již několik let. Do aktivní sestavy se vrátil aktuálně jediný hráč Sazka eLEAGUE, který si kdy zahrál na The International, a to Jan “Ňaňan-gi” Hrůza na pozici 4. Na midu nově uvidíme mladého talenta Screama, jenž donedávna reprezentoval tým Young. Esem v rukávu může být pro eSubu Miroslav “BOOM” Bičan, jeden z nejlepších evropských midlanerů, který v současné době nemá žádné mezinárodní angažmá. Pokud by do zápasu nastoupil on, šance na výhru by eSubě dramaticky vzrostly. Dalším náhradníkem je Breezy, jenž před rokem dopomohl eSubě k titulu.

Druhé kolo skupinové fáze začíná již v sobotu 28. srpna ve 14:00 právě utkáním mezi eSubou a Hippomaniacs. Všechny zápasy budete moci sledovat na oficiálním streamu.

Sestava Hippomaniacs

  1. Martin “Slawee” Chamuty
  2. Pavel “Mambos” Beneš
  3. Marek “Tipek” Rytíř
  4. Filip “Filminy” Komín
  5. Petr “Muf” Fojtík

Sestava eSuby

  1. Sebastien “Digi” Ložek
  2. Daniel “Scream” Stýblo
  3. Adam “Ade” Koníček
  4. Jan “Ňańan-gi” Hrůza
  5. Petr “Hajadlo” Hájek
  6. Miroslav “BOOM” Bičan (náhradník)
  7. Štěpán “Breezy” Průdek (náhradník)
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama