W33 opouští po nepovedeném Majoru aktivní sestavu týmu Nigma
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek W33 opouští po nepovedeném Majoru aktivní sestavu týmu Nigma

W33 opouští po nepovedeném Majoru aktivní sestavu týmu Nigma

Shovelmeister

Shovelmeister

7. 4. 2021 17:06

Týmu Nigma se na singapurském Majoru nedařilo vůbec nic. V bojích o divokou kartu prohráli všechny hry až na jednu a vypadli jako první. To přináší důsledky v podobě posazení midlanera w33 na lavičku.

Reklama

Během působení w33 zvládl tým získat několik cenných trofejí. Za největší úspěch sestavy se považuje druhé místo na The International 2019, tehdy ještě v barvách organizace Liquid. Kromě toho se jim povedlo vyhrát turnaje OGA Dota PIT S2: Europe/CIS a WePlay! Dota 2 Tug of War: Mad Moon. V posledních měsících se však týmu nedařilo a fanoušci volali po změně.

Organizace po nevydařeném výkonu na Majoru propouští svého midlanera w33 z aktivní sestavy. Změna byla oznámena na sociálních sítích týmu.

w33 bude stále členem organizace a působit bude jako náhradník, navíc má možnost hledat si nové angažmá. To znamená, že je de-facto volným agentem a pravděpodobně ho v týmu Nigma již hrát neuvidíme. Tým mu poděkoval za jeho více než roční působení.

Nová posila dosud není známá, zároveň není jasné, zda tým hledá Carry nebo Mid hráče. Miracle totiž zvládá hrát obě pozice, případných kandidátů je tedy poměrně velké množství. Možností je rovněž začlenění současného trenéra Romana „rMn-“ Paleyho, který na občas za některého z hráčů zaskakuje, do aktivní sestavy. Jméno nového hráče se určitě dozvíme před začátkem druhé sezóny evropské DPC ligy. Ta začíná 13. dubna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama