Sleduj Sazka eLEAGUE! Velké finále Dota 2 turnaje proběhne na For Games
i Zdroj: DOTA2.cz
Novinka Sleduj Sazka eLEAGUE! Velké finále Dota 2 turnaje proběhne na For Games

Sleduj Sazka eLEAGUE! Velké finále Dota 2 turnaje proběhne na For Games

Redakce

Redakce

29. 8. 2022 15:34 2

Stejně jako v předchozí sezoně, ani letos nebude na herním veletrhu For Games chybět finále Sazka eLEAGUE ve hře Dota 2! Dva nejlepší týmy si to 9. října v samotném finále rozdají o pořádně tučnou finanční odměnu. Chybět nebude atraktivní stage i program pro tisíce fanoušků nejen esportu, kteří se na vrchol soutěže, stejně jako loni, chystají.

Reklama

For Games se uskuteční na začátku října na pražském Výstavišti v Letňanech. Na programu je atraktivní show se zážitky nejen pro fanoušky esportu. „Je to teprve náš druhý ročník, kde budeme mít finále na velké stage před velkým publikem. Po úspěšném loňském For Games posouváme laťku zas o něco výš. Hráči i diváci si to určitě zaslouží,” říká Head of esports CNC Filip Štěrba

Velkému finále budou předcházet čtyři hrací dny, ve kterých se týmy utkají v double-elimination pavouku. Na úvodní zápasy prvního kola se mohou diváci těšit už 3. a 4. září v živém vysílání na twitch kanále Sazka eLEAGUE.

Rozpis prvního kola

  • 10:00 Team Young vs L2P
  • 13:00 Inaequalis vs NecroRaisers
  • 16:00 Slovakia Rejects vs Lidovej Gaming
  • 19:00 Hippomaniacs vs MINDCAT ESPORT

První hrací den otevře vítěz jarního splitu a jeden z hlavních favoritů turnaje Team Young, který vyzve jen mírně pozměněnou sestavu L2P. 

Naopak velkých změn doznalo složení týmu Inaequalis, přidává se například carry Slawee, dalším příchodem je hráč Tipek, který při volbě správného hrdiny dokáže soupeřům pořádně zkazit den. Nové posily poměří síly s týmem Necroraisers, který se ve druhém splitu bude chtít předvést o něco lépe než v tom předchozím a i tentokrát vsadí na méně známá jména. 

Zpátky ke kořenům se vrací sestava Lidového Gamingu - barvy legendárního celku oblékne HiddenOne, aNdy_NR, Cepo, Sorano a Cajroo. Los turnaje jim přidělil těžkého soupeře v podobě týmu Slovakia Rejects, který do tohoto duelu půjde bezpochyby jako favorit, ne poprvé by však klopýtl proti slabšímu soupeři.

Kámen na kameni nezůstal v Hippomaniacs, kde se k Filminymu přidává Scream, mladý talent Kurrito a hobbit s ludkem. Schopnosti nového uskupení prověří ve večerním duelu MINDCAT ESPORT. Sestava sice zůstává bezezměn, je však dobře známá tím, že ráda trápí papírově silnější týmy, zda se jí to povede tentokrát se dozvíme už brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama