Valve představilo nového hrdinu se jménem Kez
i Zdroj: DOTA2.cz
Esport Článek Valve představilo nového hrdinu se jménem Kez

Valve představilo nového hrdinu se jménem Kez

Shovelmeister

Shovelmeister

Nový hrdina Dota 2 Kez byl odhalen krátce před vyvrcholením The International 2024. Jako vůdce Kazuraiského řádu, který znovu nachází svou sílu po souboji s drakem Zaugem, se Kez připojuje k epickému boji proti královně Imperii. Jeho příchod v CrownFall ACT IV přináší další zvraty a očekávané herní novinky.

Reklama

Těsně před grandfinále The International 2024 Valve překvapilo komunitu odhalením nového hrdiny. Kez, velitel Kazuraiského řádu a vůdce Nelétavých, byl představen jako součást CrownFall ACT IV. Kez se připojuje k boji proti královně Imperii a jeho příchod slibuje pořádnou dávku akce.

Příběhová linie Keze odhaluje, že po neúspěšném náboru Kazuraiské armády v Icewracku ztratil chuť bojovat. Až po epickém souboji s drakem Zaugem znovu nachází svou bojovnou sílu, ale stále není přesvědčen, že by Shendel měla být „novou královnou“. Tento hrdina přináší do hry napětí a morální dilemata, která mohou ovlivnit příběhovou linku CrownFallu v dalších kapitolách.

I když Valve zatím neprozradilo mnoho informací o herním stylu Keze, většina fanoušků očekává, že půjde o core hrdinu zaměřeného na boj na blízko. Jeho schopnosti a role ve hře zůstávají tajemstvím, které se fanoušci těší rozluštit.

Příběh CrownFall se odvíjí už více než rok. První akt sledoval pátrání Vengeful Spirit a Skywrath Mage po Scree'Aukovi, druhý akt zavedl Skywrath Mage do Pouští Druudu a třetí akt, který vyšel v červenci, přinesl cestu Vengeful Spirit do Icewracku. Nyní se připravujeme na čtvrtý akt, jehož datum vydání zatím nebylo potvrzeno. Nicméně podle herních souborů se očekává, že Act 4 skončí 16. října, což naznačuje, že vydání by mohlo přijít ještě tento měsíc.

Připomeňme, že hrdina Cogliostro Kettle the Ringmaster, který byl oznámen během The International 2023, byl do hry přidán teprve před třemi týdny. Přestože nový obsah přichází rychle, komunita se nemůže dočkat, co dalšího Valve pro fanoušky Dota 2 připraví.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama