Ana ukončuje kariéru, k OG se vrací Sumail
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Ana ukončuje kariéru, k OG se vrací Sumail

Ana ukončuje kariéru, k OG se vrací Sumail

Shovelmeister

Shovelmeister

15. 6. 2021 14:00

Legenda evropské organizace OG Anathan "Ana" Pham ukončuje svou Dota 2 kariéru. Jeho místo zaujme opět nejmladší mistr světa Sumail.

Reklama

Organizace OG oznámila nedávno na svém twitterovém účtu, že legendární hráč a dvojnásobný mistr světa Anathan “Ana” Pham definitivně ukončuje svou kariéru. Ve svém prohlášení hráč uvedl, že Dota pro něj byla největší částí života v posledních letech, ale nyní by se zkrátka chtěl věnovat jiným věcem.

Velmi podobně vypadalo vyjádření Jeraxe, když po The International 2019 ukončil svou hráčskou kariéru. Před několika měsíci se sice k hraní Doty vrátil, ne však soutěžně. Věnuje se převážně streamování čistě pro zábavu.

Místo po Anovi zaujme opět Syed Sumail “Sumail” Hassan. S ním hráli OG v první polovině minulého roku, ovšem bez žádného vítězství. Sumail poté prošel hvězdným stackem Just Error, který se po několika týdnech rozpadl kvůli nedostatečným výsledkům. Naposledy působil jako náhradník u týmu Liquid, se kterým se umístil na druhé příčce v evropské DPC lize, na WePlay AniMajor se ale nedostal ze skupiny.

Pro OG i Sumaila je návrat ke vzájemné spolupráci rozumným a logickým krokem. Před regionální kvalifikací na The International nebyl dostupný žádný lepší hráč a Sumail rovněž potřeboval tým, se kterým by měl šanci se na TI dostat.

Prvním turnajem, na kterém uvidíme hrát staronovou sestavu, bude ESL One Summer 2021 probíhající od 16. do 20. června.

Nová sestava OG

  1. Syed Sumail “Sumail” Hassan
  2. Topias “Topson” Taavitsainen
  3. Sébastien “Ceb” Debs
  4. Martin “Saksa” Sazdov
  5. Johan “Notail” Sundstein
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama