RAMPAGE pro Tipka pomohla Hippomaniacs ovládnout důležité utkání v Sazka eLEAGUE
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek RAMPAGE pro Tipka pomohla Hippomaniacs ovládnout důležité utkání v Sazka eLEAGUE

RAMPAGE pro Tipka pomohla Hippomaniacs ovládnout důležité utkání v Sazka eLEAGUE

Shovelmeister

Shovelmeister

23. 8. 2021 17:15 1

V prvním kole podzimního splitu Sazka eLEAGUE došlo na rematch posledního finále mezi Hippomaniacs a Rozbíječi. Napjatou hru pomohl otočit Tipek se svým Night Stalkerem, kterému se podařilo vyvraždit celý nepřátelský tým.

Reklama

Hippomaniacs vtrhli na své soupeře ve velkém stylu a po laning fázi to vypadalo na velmi jasnou dominantní výhru. Rozbíječi se však díky několika chybám hrochů dostali do mírného vedení a obzvláště Jojkova Templar Assasin jim způsobovala nemalé problémy.

Jeden z klíčových momentů nastal při zabíjení Roshana partou Rozbíječů. Hippomaniacs správně odhadli situaci a podařilo se jim ukrást Aegis,  za což sice 4 umřeli, přesto se jim akce nakonec vyplatila.

Po dalších akcích, kde umírali hrdinové na obou stranách si Rozbíječi došli pro dalšího Roshana, tentokrát ale bez boje. Zdánlivě výhodná situace pro pushování highgroundu se jim pořádně vymstila. Tipek s Mambosem se nepozorovaně dostali do zadních řad Rozbíječů a vyvraždili tři hrdiny. Potom už pro Tipka nebyl žádný problém zabít i zbylé dva hrdiny včetně silné Templar Assasin, která se mezitím dostala do obležení nepřátel.

I tak ale zůstávalo utkání vyrovnané, Hippomaniacs ovšem cítili krev a vrhli se na Rozbíječe na jejich polovině mapy, kde se jim podařilo zabít hned tři hrdiny. Magnus sice “odvezl” Svena do své základny, tomu se ale nějakým zázrakem podařilo zabít Crystal Maiden a poté i Magnuse samotného, přičemž se Svenovi ještě málem podařilo utéct.

Na rozhodující boj došlo o pár minut později. Rozbíječům se rychle povedlo zabít Svena, jeho vykoupení ale umožnilo Hippomaniacs teamfight vyhrát a ovládnout základnu soupeřů.

Duel potvrdil roli favoritů na vítězství ligy pro Hippomaniacs, navíc ale ukázal, že stříbrná medaile Rozbíječů z jarního splitu nebyla náhoda a že i se změnou v sestavě patří mezi špičku naší scény.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama