Nejzajímavější zápas 2. kola Sazka eLeague: Brute vs. Young
i Zdroj: DOTA2.cz
Článek Nejzajímavější zápas 2. kola Sazka eLeague: Brute vs. Young

Nejzajímavější zápas 2. kola Sazka eLeague: Brute vs. Young

Shovelmeister

Shovelmeister

23. 4. 2021 15:14

Druhé kolo Sazka eLeague se kvapem blíží a my jsme si pro vás připravili představení nejzajímavějšího zápasu kola.

Reklama

Druhé kolo Sazka eLeague začne již tuto sobotu ve 14:00. Týmy Lutea, Young, Brute a Go Game Dogs se utkají o své první body do tabulky. O hodinu později odstartuje utkání dvou týmů, které musely v minulém ročníku projít baráží, aby se v lize udržely. Bude zajímavé sledovat, kam se po personálních změnách organizace Brute a Young posunuly a jak dopadne tento na papíře vyrovnaný souboj.

K týmu Young se přidali dva noví hráči, kteří nahradili Sammiho a Laograce, který přešel právě k Brute. Arian zaujal pozici carry a na midu uvidíme Ravienteho z Lidového Gamingu. V Brute se obměnila celá sestava, mezi jejíž pilíře patří i analytik a Larfa. Výkonnost týmů je v poslední době velmi podobná. Jedním z posledních turnajů, kterého se tým účastnily, byl Lidovej Turnaj. Tam se oba umístily na 5.-8. místě po jednoznačných prohrách s Rozbíječi, respektive GLB.

Organizace Brute nedávno vydala video, kde manažer týmu odpovídá na otázky ohledně Dota 2 sekce. Hráči poctivě trénují a jejich hlavním cílem je podat co nejlepší výkon, výsledky podle nich nejsou to nejdůležitější. Manažer rovněž představuje srbského trenéra RealToxi, který jakožto kouč prošel několika známými evropskými organizacemi. Mezi nejznámější patří Elements Pro Gaming nebo Helsinki Reds.

Týmy Young a Brute jsou nesmírně vyrovnané, což dokazují i výsledky na nedávných turnajích. Vzhledem k tomu, že se bude hrát pouze jedna mapa, bude extrémně důležitý draft. V tom by měli mít drobnou výhodu Brute díky analytickým schopnostem Larfy.

Sestava Young

  1. Arian “Arian” Ahmadi
  2. Lukáš “Raviente” Sýkora
  3. Tobiáš “Kurrito” Procházka
  4. Jan “Surlovec” Volek
  5. Daniel “Scream” Stýblo

Sestava Brute

  1. Samuel “Sammi” Frajka
  2. Jakub “Urico” Homola
  3. Matěj “Random” Hruška
  4. Matěj “Larfa” Posker
  5. Filip “Laograc” Kurovský
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google
Reklama
Reklama